Portofelul Montreal din piele cafenie de la Trendhim.ro – cadoul ce nu va trece neremarcat

Portofelul – este obiectul indispensabil din viața oricui. Carduri, numerar, chitanțe, fotografii cu cei dragi, toate încap în acest accesoriu modern și extrem de util.

Portofelul Montreal este cel mai recent cadou pe care i l-am făcut tatălui meu. Simt nevoia să menționez faptul că tata nu poartă în mod obișnuit portofel, dar acest model l-a încântat extrem de mult. Deși este o fire pretențioasă în materie de accesorii, am reușit să îi atrag atenția asupra cadoului, despre care am mai multe lucruri de povestit.

Încep prin specifica faptul că portofelul este confecționat din piele de culoare cafenie, iar acest aspect este un plus pentru mine, deoarece nu prea aleg nuanțe de negru sau altă cromatică atunci când achiziționez accesorii pentru bărbați. Mi se pare că este o culoare neutră, ce se potrivește cu orice tip de ținută, chiar și cu cele office, iar acest aspect a fost adăugat la lista cu avantajele pe care darul pentru tatăl meu trebuia să le bifeze.

De interes:  Batoza de Porumb ROBP5T60 - aliatul micului fermier

Pielea de bivol autentică, ce oferă o senzație plăcută la atingere, dar și mirosul specific de piele, m-au îndemnat să aleg această versiune de cadou. Optând pentru modelul de portofel Montreal, am știut că alegerea va fi una bună. Spațiul generos pentru carduri, bancnote și monezi, dar și blocatorul RFID ce este încorporat pe portofel, sunt alte aspecte pe care le-am luat în considerare. Caracteristica RFID va ține hoții la distanță, deoarece acest sistem este special conceput pentru a proteja cardurile de o eventuală infracțiune, iar aici mă refer la copierea datelor cardurilor, nu la sustragerea propriu-zisă.

 

Trei secțiuni are portofelul, astfel încât tata să dispună de loc suficient pentru aranjarea banilor, cardurilor. Având în posesie multe tipuri de carduri, tatălui meu îi era greu să le transporte în siguranță, deoarece nu era sigur de care se va folosi, iar aici fac referire și la cele de fidelitate. Dimensiunea portofelului este 11 cm x 8,5 cm, iar în total, 7 fante sunt disponibile pentru dispunerea cardurilor, ceea ce mi se pare mai mult decât suficient.

De interes:  O ofertă foarte atractivă de trotinete electrice!

Am achiziționat produsul de pe site-ul Trendhim.ro, deoarece acolo găsesc o varietate de opțiuni de cadouri pentru bărbați. Peste 5000 de modele veți găsi, pentru toate gusturile și tipurile de buget. Mi-a plăcut, de asemenea, faptul că produsul a venit într-o cutie de cadou neagră, iar acest lucru m-a ajutat să elimin banalele pungi. De asemenea, portofelul are o căptușeală catifelată din bumbac.

Trendhim – mall-ul online pentru accesorii bărbătești

Când trebuie să alegi ceva special, aruncă o privire pe site-ul Trendhim.ro. Originea daneză a brandului m-a făcut să nu stau mult pe gânduri când am ales darul. Trebuie să știți faptul că Trendhim este prezent în peste 28 de piețe, din întreaga lume, nu doar din România. De asemenea, pe site poți alege dintr-o varietate de accesorii pentru bărbați, la prețuri accesibile.

Prețul produsului a fost mai mult decât acceptabil – 299 lei, un preț deloc indecent pentru un produs de calitate din piele fină de bovină.

De interes:  TOP 3 beneficii pe care ti le ofera cele mai bune usi metalice de apartament

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.