Gradinita particulara sector 1, un loc sigur pentru copilul tau

 

Izolarea ne-a demonstrat cat de importante sunt gradinitele si scolile pentru parinti si copii. In comunitatile cu copii de varsta lor, micutii infloresc intelectual si social. Socializarea inseamna valorificarea deprinderilor de acasa, dar si imbogatirea permanenta cu noi deprinderi si dobandirea capacitatii de a gasi solutii eficiente pentru rezolvarea tuturor problemelor generate de interactiunile umane.
In perioada in care ieseam cu declaratii din casa, parintii au ramas acasa, sa aiba grija de copiii lor, fiindca toate unitatile de invatamant si-au suspendat activitatea. In acele momente au inteles parintii ce valoare are activitatea unui educator sau invatator si a institutiilor in care micutii sunt formati pentru societate.
Le era mult mai usor ca 5-6 sau 8 ore sa isi stie copiii in siguranta si sa stie ca in acest timp primesc educatia care sa le asigure o viata mai buna.
Nu iti poti tine copilul la nesfarsit acasa, fiindca:
-are nevoie sa socializeze, sa se joace, sa invete sa se poarte adecvat cu alti copii, dar si cu persoane adulte din afara familie.
-trebuie sa isi insuseasca toate cunosintele necesare nivelului lor de varsta si de invatamant. Scrierea corecta a literelor este deprinderea pe care numai un invatator cu pregatire pedagogica de specialitate o poate forma. Lucrez in invatamant cu elevii de gimnaziu si de liceu si marturisesc sincer ca multe dintre litere le scriu de tipar, fiindca imi este greu sa le scriu corect, cum am fost invatata cand eram eleva de doamna invatatoare. In predarea cunostintelor de orice natura se aplica principii pedagogice adecvate varstei pe care parintii nu le cunosc si oricat incearca sa isi ajute copilul, uneori il incurca.
-gradinita este prima experienta institutionala a copilului peste care nu trebuie sa se treaca, fiind o veriga importanta in formarea acestuia.
In conditiile pandemiei pe primul loc a trecut siguranta si sanatatea copilului tau, de aceea m-am gandit sa te informez ca gradinita particulara sector 1 este locul sigur in care sa iti lasi copilul, mai ales ca aplica un concept educational revolutionar, cu rezultate de exceptie.
As fi trecut fara rezerve pe primul loc calitatea resursei umane de la aceasta institutie si a actului educational, daca nu v-ar ingrijora mai mult pandemia.
In ceea ce ma priveste, in calitate de parinte vreau sa stiu ca:
-la scoala sau la gradinita spatiile sunt igienizate temeinic inaintea orelor de curs, grupurile sanitare sunt perfect curate, iar copiii si cadrele didactice au apa curenta si sapun cu care sa se spele pe maini.
-personalul didactic a fost testat si tuturor celor care intra in unitatea respectiva li se ia temperatura la poarta.
-personalul poarta masca.
-copiii sunt supravegheati atent si educati in spiritul cooperarii si altruismului. Imi place sa stiu ca educatoarea are grija ca micutul meu sa se spele pe maini inainte de masa, ca il invata sa nu se apropie nepermis de mult de alti copii sau de adulti, fiindca este posibil ca viitorul sa impuna distantarea sociala. Apreciez gradinitele in care educatoarele au puterea de a intelepti copiii in sensul de a-si imprumuta jucariile si a cauta o cale de mjloc in rezolvarea conflictelor dintre copii.
Nu doresc sub nicio forma sa imi vad copilul plangand tot drumul catre gradi si sa il las acolo trist!
Devin suspicioasa, daca micutul devine apatic de cate ori aude vorbindu-se de gradinita. Tocmai de aceea apreciez locul in care educatia se transmite in spirit ludic, iar disciplina nu este de tip cazon, incompatibila cu varsta prescolarilor.
Tocmai de aceea am ales gradinita particulara sector 1 pentru copilul meu.
O parte din crezul profesional al celor care lucreaza la aceasta unitate de invatamant este expusa pe site si poate fi citita de orice parinte aflat in cautarea unei gradinite sigure pentru copilul lui.
Intarirea increderii in sine si plasarea principiului cooperarii in centrul atentiei m-au cucerit pe deplin dupa evaluarile parintilor care isi dau fara rezerve copiii la gradinita de aici, fiindca au avut experiente anterioare de nota 10.
Cand fratiorul mai mare vorbeste si acum cu incantare despre gradinita, doamna educatoare si intreg personalul, desi acum este in clasa a IV-a sau a VI-a inseamna ca si prescolarul familiei trebuie adus la gradinita aici.
Am citit multe aprecieri ale parintilor prin care se sublinia veselia cu care se duceau copiii la gradinita in acest loc si cunostintele dobandite de acestia, cunostinte care au fost foarte apreciate in clasa pregatitoare.
Cand sunt in joc sanatatea si educatia copilului tau, banii nu mai conteaza si tarifele acestei gradinite particulare sunt modeste, raportate la calitatea serviciilor.
Iti poti lasa copilul aici intre orele 8-13, 30, platind 1000 de lei pe luna si stii sigur ca activitatile in care micutul este implicat au in vedere:
-dezvoltarea personala
-transmiterea cunostintelor potrivite varstei din domeniile: ştiinţe, limbă şi comunicare, om şi societate, psihomotor, estetic-creativ.
-activitati libere, personalizate in functie de abilitatile copilului si de tipul de inteligenta predominant.
-ore de limba engleza si germana zilnic. Intalnirea copilului cu limbile straine de la o varsta frageda este benefica, fiindca el isi consolideaza cunostintele despre limba materna prin limbile straine pe care le invata, in plus, deprinderile din copilarie nu se uita toata viata, ci vor fi perfectionate si dupa trecerea in alta etapa a vietii.
Este important ca la aceasta varsta frageda sa se puna bazele studiului limbilor straine si copilul sa fie condus cu tact sa realizeze importanta comunicarii.
Inscrieti-va acum copiii la aceasta gradinita si veti fi pe deplin multumiti de grija pe care personalul o are fata de ei, de calitatea hranei de la micul dejun, de varietatea activitatilor utile si antrenante!

De interes:  Cum puteți obține toate informațiile despre stiliștii și saloanele din oraș? Cu ajutorul Stailer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.