Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, cunoaște detaliile întâlnirii dintre primarul Bocșei și secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, și confirmă că urmează transferuri pe scena politică din Caraș-Severin!

După ce Mocioalcă a declarat că și-ar dori în Pro România oameni ca Eugen Cismăneanțu, Popovici a reacționat prompt: „Cei care suferă de şcenarită să stea liniştiţi. Un lucru este clar, către PMP vin oameni, nu pleacă!” Președintele PMP Caraș-Severin a confirmat întâlnirea de la Bocșa, bam ai mult decât atât, s-a aflat și el acolo, pentru că avusese o ședinţă de lucru cu primarul Cismăneanțu, subiectele principale fiind proiectele aflate în desfăşurare şi campania electorală care începe în zilele următoare.

„Faptul că la un moment dat a fost în incinta primăriei şi un parlamentar cărăşean, (şi nu cel ales în circumscripţia electorală din care face parte şi oraşul Bocşa), nu cred că este un lucru rău. De aici, însă, până la a gândi că Eugen Cismaneanţu are o altă opţiune politică, totuşi, este un drum foarte lung. Vă dau un exemplu: Adi Torma, Luca Mălăiescu sau alţi primari pe care îi apreciez foarte mult, au fost de nenumărate ori la mine în birou. Asta înseamnă că vor trece la PMP!? Haideţi să fim serioşi! Pentru judeţul Caraş-Severin, pentru oraşul Bocşa, dacă trebuie, sunt dispus să mă întâlnesc zilnic cu oricare dintre parlamentarii cărăşeni şi nu numai”, a declarat Ionuț Popovici pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Culisele statului paralel, ora 18:00. Cum a crescut Sebastian Ghiță în anturajul șefului securității Prahova

Vicele Consiliului Județen mai spune că PMP este un partid format din oameni valoroși, aleși locali care deja au dovedit că își merită locul în administrație, oameni tineri cărora le pasă de viitorul județului. „Știu apăsarea unora care au 50-60% în sondaje, am devenit incomozi, dar asta este o altă poveste. Urmează alegerile europarlamentare și cred că rezultatul final va dovedi ceea ce susțin.   Referitor la Eugen, pe scurt, este un camarad de nădejde, este un primar care a dovedit că se poate, fără a avea sprijinul cuiva. Este un om de cuvânt! Este şi va rămâne colegul meu!”, a dat asigurări Ionuț Popovici, aruncând și o ironie spre liderul liberal Marcel Vela, omul pe care sondajele comandate de PNL îl plasează la peste 50 de procente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.