5 motive pentru care să alegi plicuri de curierat pentru ambalarea produselor pe care le comercializezi

Packaging foam box

Alături de cutiile din carton, plicurile de curierat reprezintă cele mai populare ambalaje pe care le poți utiliza pentru ambalarea comenzilor. Acestea sunt versatile, au un cost scăzut și sunt ușor de achiziționat. Plicurile de curierat sunt folosite cu succes în toată industria de e-commerce, fie ca atare, fie pentru a acoperi alt tip de ambalaje, cum ar fi o cutie. Cel mai adesea, se folosesc pentru bunuri mici, care nu au nevoie de protecție suplimentară. Citește în continuare și află cinci motive pentru care să alegi aceste plicuri de curierat pentru ambalarea produselor pe care le comercializezi. 

Sunt disponibile în numeroase dimensiuni 

Plicurile de curierat pot fi comandate în numeroase dimensiuni, în funcție de scopul în care vor fi utilizate și de produsele pe care le vor proteja. Tu știi cel mai bine dimensiunile produselor pe care le comercializezi, iar dacă ești la început de drum, cel mai bine ar fi să alegi mai multe tipuri de plicuri curierat și să vezi care sunt cele potrivite afacerii tale. Așa cum spuneam, marele avantaj al acestor ambalaje este că îl poți alege pe cel potrivit în funcție de dimensiunea produsului care urmează a fi expediat. 

Costuri mici de achiziție 

De interes:  Pariurile la cazinouri de care ar trebui să te ferești

În momentul în care alegi ambalajele pentru afacerea ta, pe lângă calitate, mai mult ca sigur îți dorești și costuri mai mici de achiziție. Astfel, toată lumea va avea de câștigat: atât firma ta, cât și clienții. Având în vedere caracteristicile plicurilor de curierat, costul lor de producție și implicit și cel de achiziție este destul de mic, așa că ai toate motivele să le alegi. 

Eficiente din punct de vedere al transportului 

Probabil știi deja că de câțiva ani, în calcularea costului total al transportului este inclus și parametrul greutate volumetrică. Astfel, din start, expedierea pentru o cutie va fi mai scumpă decât expedierea unui plic de curierat. De aceea, încearcă să înlocuiești cutiile unde este posibil. În plus, plicurile sunt excelente și pentru retururi, în cazurile nefericite în care ar fi nevoie de acestea. 

Clienții vor fi mulțumiți 

Probabil știi foarte bine că ambalajul vinde și contează într-o măsură destul de mare. De câte ori nu ți s-a întâmplat și ție să primești o comandă într-o cutie uriașă sau într-un plic care era îndoit? Pentru a evita astfel de situații, cel mai bine este să optezi pentru plicuri de curierat pe măsura produselor pe care le comercializezi. În plus, având în vedere materialul din care sunt realizat plicurile de curierat, acestea pot fi reciclate, ceea ce înseamnă că vei mulțumi și clienții preocupați de mediul înconjurător. 

Ocupă mai puțin spațiu în depozit 

De interes:  Ida Spa Bucuresti – pentru relaxare si sanatate

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm faptul că plicurile de curierat ocupă mai puțin spațiu în depozit, ceea ce înseamnă că vei avea loc și pentru alte produse sau materiale. 

Așadar, ai toate motivele să alegi plicuri de curierat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.