mutari mobila relocat.ro

O preconcepție legată de firmele de mutări mobilă este aceea că ele se ocupă doar de transport (încărcare, deplasare, descărcare la destinație), dar activitățile acestor firme depășesc granița transportului efectiv. Prin ce anume? Lămuririle vin mai jos. 

 

Unele persoane consideră că aceia care apelează la servicii profesionale de mutări mobilă își risipesc banii deoarece ar lăsa pe alții să facă un lucru pe care l-ar putea și ei să îl facă: să care mobila. Dacă ar fi numai atât, ar fi o presupunere corectă, numai că partea de transport efectiv al mobilei este doar etapa de mijloc al întregului proces de mutare asumat de prestatorii acestor servicii.

 

În mutări mobilă, transportul este abia punctul 4 din 6

 

Datorită experienței acumulate și resurselor mult mai solide de care dispun firmele de profil, acestea oferă o serie de servicii privind mutarea unei familii cu tot cu lucrurile sale din locuința actuală. Iată care sunt aceste servicii:

De interes:  Componentele de cost ale serviciului de transport mobilă

 

  • Planificarea de către un expert logistic a resurselor necesare mutării, a proiectului de mutare în general;
  • Demontarea pieselor de mobilier, uneori chiar dezasamblarea acestora pentru a putea fi manevrate cu ușurință;
  • Aplicarea de materiale speciale de protecție, adică înfolierea cu folii stretch, folii bubble, împachetarea cu carton;
  • Manevrarea mobilierului până la mașina de transport și transportul efectiv, din pct. A în pct. B (abia aici se ajunge la ceea ce unele persoane consideră că ar fi mutările de mobilier);
  • Scoaterea din dubă și aducerea pe poziție a bunurilor transportate, fiecare în încăperea destinată: dormitor la dormitor, baie la baie, bucătărie la bucătărie etc.;
  • Despachetarea mobilierului, reasamblarea acestuia dacă este cazul, apoi colectarea în scopul reciclării a materialelor de protecție folosite.

 

Iată așadar ce face echipa trimisă în teren de către firma de mutări mobilă în plus față de transportul efectiv al mobilei.

 

Produsele casnice, textilele, decorațiunile etc. sunt incluse

 

În și pe corpurile de mobilier erau diferite lucruri, care au fost puse în cutii și saci și care vor fi etichetate în funcție de camera în care se află acum precum și de camera în care vor ajunge.

De interes:  2 lucruri de ținut minte când cauți transport mobilă

 

Cu alte cuvinte, și obiectele de decor din living vor ajunge tot în living – doar că în livingul de la destinație. Sacii cu haine (sau umerașele, după caz) vor ajunge în sau lângă șifonierul de care aparțin – sau în noul dressing. Gata cu haosul legat de lucruri după mutare! Cei de la Relocat.ro se asigură că vin cu adevărat în ajutorul clienților pe partea de mutări mobilă și îi scutesc de un stres imens.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.