Datorita utilizarii sale frecvente in serviciu, echipamentul frigorific trebuie sa indeplineasca o varietate de cerinte pentru a rezista presiunilor unui mediu de ospitalitate aglomerat. Trebuie sa fie suficient de puternic pentru a ramane rece la caldura si suficient de fiabil pentru a rezista cu usile deschise constant. Un frigider vertical este unul dintre cele mai comune echipamente frigorifice comerciale, in primul rand datorita capacitatii sale interne si a faptului ca se potriveste cu usurinta in spatiile inguste.

Atunci cand alegi echipamente frigorifice cu doua usi, te vei bucura de mult spatiu pentru depozitarea alimentelor. Multe astfel de dispozitive au rafturi rezistente acoperite cu PVC, care pot fi ajustate pentru a maximiza capacitatea utilizabila si  permit sa depozitezi cu usurinta ingrediente voluminoase. Cu toate acestea, daca optezi pentru un aparat frigorific cu o singura usa, te vei bucura in continuare de mult spatiu pentru toate alimentele proaspete. Multe frigidere verticale sunt, de asemenea, disponibile cu o usa de sticla premium si iluminare interioara cu LED atragatoare, pentru a permite afisaje impresionante de alimente si bauturi in zonele cu fata catre clienti.

De interes:  Cum iti alegi un coordonator ssm?

Frigiderele verticale nu numai ca arata bine si ofera mult spatiu de depozitare, dar ofera si acces rapid si usor intr-o zona aglomerata de bucatarie. Datorita dimensiunii lor, suporturile pot fi pozitionate mai aproape de zonele de pregatire a alimentelor, comparativ cu frigiderele si congelatoarele de tip walk-in.

Echipamente frigorifice tip blat

Echipamentele frigorifice tip blat sunt de obicei pana la talie si ofera atat depozitare la rece sub blat, cat si spatiu valoros de pregatire a alimentelor pe blat intr-o bucatarie profesionala. Blatul este de obicei realizat din materiale rezistente precum otelul inoxidabil si are avantajul suplimentar de a fi un blat solid pentru alte aparate de bucatarie.

Aceste tipuri de echipamente frigorifice sunt incredibil de versatile si fac o unitate perfecta pentru economisirea spatiului. Combinatia dintre racirea sub blat cu blatul de lucru stabil contribuie la cresterea eficientei in fiecare bucatarie si foloseste in mod optim spatiul disponibil. Tejghelele pot fi echipate si cu sertare, usi sau o combinatie a ambelor, facand operatiunile mai flexibile si adaptabile la service. Gama de astfel de echipamente frigorifice ofera, de asemenea, optiuni de sistem de racire la stanga sau la dreapta, permitand sa fie configurat astfel incat sa functioneze conform modului tau de operare.

De interes:  Un nou episod „Ghilotina”? Administrația Robu pune iar ținta pe cablurile din zona centrală

Echipamentele frigorifice tip mese de lucru combina depozitarea flexibila sub blat, cu un blat de lucru util. Mesele de lucru frigorifice sunt ideale pentru restaurantele cu servicii rapide. Acestea pot gazdui o combinatie de dimensiuni, cu capacitate mare de racire pentru reumpleri usoare.

Pentru operatorii de prima linie care doresc sa arate prospetimea, echipamentele frigorifice cu blat din sticla ofera vizibilitate maxima a produsului, asigurand in acelasi timp temperaturi sigure pentru alimente.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.