„E un teatru ieftin! Confundă podiumul politic cu cel al prezentărilor de modă”

Fostul primar liberal de la malul Dunării, Adrian Torma, nu s-a putut abține nici de această dată să critice mișcările făcute de fostul său președinte, Marcel Vela. Senatorul a scornit o propunere de proiect legislativ prin care magistraților să le fie decontate ratele pentru achiziționarea unei locuințe. Asta deși, spune Torma, în privința problemelor județului Caraș-Severin Vela a susținut „că nu e atributul lui să înainteze proiecte de lege”.

La aflarea veștii cu privire la recentele îndeletniciri ale președintelui PNL Caraș-Severin, primarul de la Dunăre spune că nu are nicio problemă cu propunerea senatorului, ci cu neimplicarea acestuia în soluționarea anumitor probleme ale județului Caraș-Severin și că, deodată, dat fiind contextul viitoarelor alegeri, Vela „s-a trezit din starea de amorțeală”, încercând „să-și arate caracterul de artist, nu pe cel de politician”.

„Când îi solicitam ajutor pentru inițierea anumitor proiecte de lege care puteau fi benefice pentru Clisura Dunării, când alți colegi îi solicitau ajutorul pe anumite probleme, el întotdeauna spunea că «nu e atributul lui să înainteze proiecte de lege. Uite că, dintr-o dată, apropiindu-se viitoarele alegeri, devine activ. Probabil că a stat într-o stare de amorțeală, din punct de vedere al implicării, și acum își arată caracterul de artist, de actor, nu pe cel de politician care urmărește interesul comunității.”, a punctat Torma.

De interes:  Cosmeticele pentru ingirjirea persoanala- fondul de ten

Șeful administrației publice locale de la Moldova Nouă spune că îl cunoaște destul de bine pe Vela, motiv pentru care afirmă că totul se rezumă la „un teatru ieftin, un teatru pe care-l va plăti cu vârf și îndesat”. Mai mult decât atât, Torma anunță că fostul său președinte va avea mari surprize din partea colegilor liberali care „fie vor părăsi barca, fie îl vor atenționa că mișcările astea mai puteau ține la 2-3 oameni pe undeva printr-un colț atârnat, unde el le povestește cum va ajunge mare ministru, mare luptător contra sistemului”.

Adrian Torma atrage atenția că, în loc să se focuseze pe cum să stopeze plecarea zecilor, miilor de tineri din țară, senatorul pare mai preocupat de soarta magistraților care totuși „au un venit destul de consistent. Un magistrat care a făcut școală în România evident că doar în România poate să-și practice meseria, dar un zidar, un tâmplar, un inginer poate practica oriunde în Europa acea meserie”, a subliniat Torma.

De interes:  Elemente esențiale în contractele de muncă la nivel internațional

Actualul social-democrat merge mai departe și afirmă că tot ceea ce face fostul său președinte nu se rezumă la altceva decât la a ieși basma curată în lumea politicului: „E doar un teatru pe care-l face. Inclusiv pozele pe care le-am urmărit pe Facebook… Văd că și-a angajat pe cineva la Photoshop, dar se pare că nu sunt atât de meseriași. Încearcă să se scoată într-o poziție de Prima Donnă. Probabil confundă podiumul politic cu podiumul prezentărilor de modă.”, a concluzionat, pentru expressdebanat.ro, Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă.

După valul de reacții negative în ceea ce privește inițiativa legislativă, Marcel Vela anunța aseară, pe pagina sa de Facebook, că va renunța la demersul său pe care oamenii nu l-au înțeles.

„Am observat că proiectul pe care l-am propus pentru tinerii magistrați a dus la multe reacții, dar din păcate foarte puțini din cei care au comentat negativ pe unele site-uri au și citit tot ceea ce am propus de fapt.

Pentru a nu se mai continua cu interpretări eronate și a evita unele polemici ce pot depăși logica și eleganța unei dezbateri, am decis să retrag proiectul din circuitul avizării și dezbaterii legislative”, transmite senatorul liberal.

De interes:  Servicii SSM oferite de un specialist extern

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.