Reprezentanții Asociației Timișoara 2021 și ai universităților au bătut palma și vor lucra împreuna pentru dezvoltarea culturală a orașului de pe Bega. A fost semnat protocolul de colaborare.

Proiectul „Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii”  va fi sprijinit și de instituțiile de învățământ superior din orașul de pe Bega. Protocolul a fost semnat săptămâna trecută de președintele asociației și de rectorii Universității de Vest și Universității Politehnica, dar și de prorectorii Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” și Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României”.

„Printre prioritățile partenerilor se află informarea reciprocă, schimb de bune practici, implementarea de proiecte comune, promovarea unor evenimente și acțiuni culturale comune. Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii este entitatea care implementează proiectul, iar mediul universitar are un rol extrem de important în viața Timișoarei, studenții și cadrele didactice universitare contribuind activ la viața culturală a orașului.”, au transmis reprezentanții Asociației Timișoara 2021.

De interes:  Ce este un escape room? Dar un escape room VR?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.