ASU Politehnica și-a terminat cantonamentul cu un nou succes în amicale. Portar din străinătate pentru Cosmin Petruescu!

ASU Politehnica a încheiat sâmbătă cantonamentul de vară, făcut pentru al doilea an consecutiv în localitatea hunedoreană Săntămărie-Orlea. La final de stagiu centralizat, timișorenii s-au impus cu 2-1 în amicalul disputat la Hațeg cu CS Hunedoara, formație de Liga a III-a. De remarcat că echipa are un nou portar, moldoveanul Emil Tîmbur.

În meciul de verificare, Cosmin Petruescu a făcut unele modificări în minutul 45, iar altele, în minutul 67. Au fost menajați portarii Murariu și Borbei, cel care are mari șanse să plece în străinătate, dar și Artiom Zabun, care are o întindere musculară ușoară. Scorul l-a deschis Mera în minutul 28, iar în minutul 31, Pițigoi a marcat cu un șut de la distanță. Repriza secundă s-a jucat sub o ploaie torențială, iar în minutul 82, Hunedoara a dat un gol dintr-un corner.

ASU Politehnica: Contra– Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheș – B. Vasile, Dros – Manea, Ignea, Schieb – Pițigoi.

Au mai intrat: Tîmbur, D. Radu, Coadă, Coroiu, Trip, Lazăr, Ungureanu, Lupu,  Gașpar, Bot, Bîte, Cristodulo.

De interes:  Accesorii moto esențiale pentru siguranță și confort pe drum

CS Hunedoara:  Jurcă – Ciucurescu, Bolozan, Ionică, Trășcan – D. Creciunesc, C. Creciunesc, Marinca, Petrescu – Bloj, Iacob.

Au mai intrat Bularda, Tecsi, Dulap, Kocsis, A. Dan, Lehel, Cămărășan.

Portarul Emil Tîmbur venise la ASU puțin înainte de plecarea în cantonament și va rămâne. Originar din Republica Moldova, are 22 de ani, este format de Zimbru Chișinău și sezonul trecut a fost în Belarus, la Torpedo Zhodino. „Este un fost internațional de juniori și tineret în naționalele țării sale. Sezonul trecut a fost la o primă echipă din Belarus, unde nu prea a apărat, ci a fost utilizat la echipa de tineret-speranțe”, spune despre el antrenorul Cosmin Petruescu.

Clubul mai caută un atacant. Inițial, Alexandru Popescu urma să  semneze cu alb-violeții și a și fost cu echipa în cantonament două zile. Atacantul de 21 de ani este format de CSU Craiova și a jucat pentru echipa secundă a oltenilor, Academica Clinceni, Mioveni, unde a jucat în turul campionatului trecut, și Energeticianul, unde a jucat în retur. A fost însă ofertat de Academica și a plecat de la ASU în prima ligă.

De interes:  Cum alegem un fotograf și un videograf de nuntă

Cosmin Petruescu este mulțumit de cum decurge pregătirea până acum. „Cantonamentul a decurs bine. Mă bucur că nu au apărut accidentări. Am avut parte de condiții excelente de cazare, masă, odihnă, refacere, teren de antrenament, chiar aș vrea să-i mulțumesc primarului Oprean pe această cale. Contrar principiilor mele, am acceptat să facem un amical la final de cantonament, dat fiind timpul scurt până la reluarea campionatului. Acum am încheiat perioada de pregătire și urmează perioada pre-competițională, cu meciuri de verificare”, ne-a precizat tehnicianul.

Echipa primește liber până marți seara. Miercuri, de la ora 18.00, ASU joacă pe Știința un amical cu ACS Dumbrăvița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.