Primarul Timișoarei a anunțat oficială că, sigur, de luni, 4 noiembrie, șoferii vor putea circula pe Podul Eroilor, extins și el la patru benzi, la fel ca Podul Dragalina, pe care se circulă deja. Spre deosebire de podul cu linii de tramvai, cel al Eroilor va avea deja și balustradele montate.

Robu s-a consultat cu specialiștii, care au dat „undă verde” pentru data de 4 noiembrie. „După ce m-am consultat cu cei implicați din punct de vedere tehnic, am ajuns la concluzia că luni dimineața putem da drumul la Podul Eroilor. Se va lucra la finisaje, pistele de biciclete și trotuarele pe care l avem pe ambele părți. Se va lucra și la finisaje la balustrade, care sunt montate, însă nu s eva perturba cu nimic traficul. Vrem ca luni-dimineața să fie totul gata în ceea ce privește carosabilul, ca la carte, cu marcaje, și funcțional din toate punctele de vedere.”, spune Robu.

La Podul Dragalina există balustrade provizorii care vor fi înlocuite. Robu e bucuros că după ce s-a plâns că acolo se lucrează lent, acum treaba se face mai bine. „La Dragalina se lucrează în continuare la finisaje. Parcă s-au mai dezmorțit după ce i-am muștruluit că au lăsat-o mai moale după ce am dat drumul la circulație. Am pus o mai mare presiune pe ei și mă aștept să o țină în același ritm. Balustradele sunt cu titlu provizoriu, sigur că ele nici nu arată bine. Se vor monta în curând și balustradele definitive și apoi se va lucra la finisaje, va fi placat cu granit, vor fi aplicate ornamente pe partea frontală, tencuieli.”, a mai spus primarul.

Cele două poduri au termene de finalizare primăvara anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.