Trecut pe linie moartă în PNL, Felix Borcean confirmă că va candida pentru un nou mandat în 2020, când și-ar fi dorit o confruntare unu la unu cu cel care l-a adus în politică, același care i-a semnat și plecarea din partid, Marcel Vela!

„Nu o să candidez sub sigla altei formațiuni politice decât cea care m-a lansat, adus în această funcție, nu poți să treci de la PNL la PSD, este împotriva firii mele, a prietenilor mei și a familiei, dar se pot discuta tot felul de alte variante”, a precizat din capul locului primarul Borcean, astăzi, încă membru PNL. O candidatură din postura de independent susținut de un partid sau mai multe formațiuni politice este însă o variantă cât se poate de plauzibilă. „Da, este o variantă, doar că este prematur de discutat lucrul acesta, adică atât de volatilă este scena asta politică încât să faci acuma calcule pentru 2020 e foarte hazardat. Mai este timp, trec alegerile prezidențiale, se mai liniștesc apele sau se vor tulbura din nou, pentru că mie mi se pare că acum sunt liniștite și urmează furtuna de după alegeri. Mie mi-ar făcea plăcere să fiu în continuare alături de oameni precum Adi Torma sau Nelu Popa, în orice proiect politic, dar până la o limită, deci nu o să fie sigle cu trandafiri”, a spus Borcean.

De interes:  Timișul are șapte sportivi care participă la Jocurile Europene de la Minsk. Concursul îi poate trimite la Jocurile Olimpice de la Tokio!

Edilul-șef al Caransebeșului și-ar fi dorit o confruntare în 2020 cu Marcel Vela, despre care s-a tot comentat că ar vrea să revină în fotoliul de primar, renunțând ceva mai devreme la statutul de senator. Potrivit lui Felix Borcean, Vela s-ar fi sucit sau doar ar fi lăsat impresia unei posibile întoarceri în Primărie. „Dacă în urmă cu un an eram aproape convins că Marcel Vela se întoarce într-o eventuală competiție electorală pentru Caransebeș, acum sunt la fel de convins că nu se va întoarce, dar mie mi-ar plăcea o luptă contra lui Marcel Vela. Ar fi singura competiție adevărată. Din ceea ce se întâmplă și după cum evoluează lucrurile, tind să cred că așa este. Sunt tot felul de nume vehiculate, sunt tot felul de statistici care se fac în funcție de numărul de semnături strânse, e așa o diversitate și o diversiune în același timp de candidați încât e greu să faci previziuni în ceea ce privește viitorii candidați din Caransebeș. Cred că și celelalte partide au aceleași probleme, o lipsă acută de candidat, ceea ce pe mine nu pot să zic că nu m-ar avantaja”, a mai afirmat Felix Borcean.

De interes:  Coloreaza-ti viata cu ajutorul unor aranjamente florale artificiale

Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, păstrează misterul și spune că decizia privind viitorul candidat al partidului la Primăria Caransebeș va fi luată de organizația locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.