Alegerea unui termosemineu nu este atat de simpla pe cat ar parea. Pentru cei care nu au toate informatiile la dispozitie, doar tipul de combustibil pare a fi singurul criteriu de diferentiere. In realitate, insa, exista mai multi factori de care depinde selectia unui semineu sau termosemineu pentru locuinta, iar aceasta incepe de la focar.

Ce tipuri de focare exista si care sunt cele mai recomandate? Despre cel mai performant tip de focar semineu, dar si criteriile pe care trebuie sa le bifeze si tipurile de certificari, afli din acest articol conceput ca un ghid.

 

Vrei un semineu pe lemne. Ce tip de focar merita sa alegi?

Intotdeauna tine cont de sfaturile specialistilor, atunci cand decizi sa investesti intr-un semineu. Desi, in aparenta, pare ca nu exista diferente de cat de ordin estetic, intre seminee pot fi diferente majore. Tipul de focar este esential. Expertii in seminee le recomanda pe cele fabricate din fonta sau din otel, placate la interior cu termota sau cu samota. Astfel, se recomanda pentru a se dezvolta procesul de gazeificare (sau combustie), dar si de ardere curata. Datorita acestui proces de combustie, semineele nu sunt poluante, iar tu ai posibilitatea sa iti incalzesti casa printr-o metoda eco-friendly. Merita pe deplin!

De interes:  Cum crestem rata de click in Facebook Ads

 

Cum cureti semineul si ce dotari de curatare au focarele performante?

Cele mai performante modele de focare, precum cel descris mai sus, au functia de auto-curatare. Acest sistem se numeste clean combustion si te va ajuta sa economisesti timp si orice efort suplimentar pe care ar fi trebuit sa il depui.

Daca iti faceai griji despre cum va trebui sa stergi geamul semineului, problema este deja rezolvata cu un focar de cea mai buna calitate. In cazul in care lemnul are umiditate sporita, nu trebuie decat sa folosesti o carpa simpla, umeda, imbibata cu putina pudra de cenusa. Nu este necesar sa optezi pentru solutii speciale; nici macar nu sunt recomandate, pentru ca pot afecta suprafata vitrata.

 

Avantajele pe care le poti avea cu termosemineele Hajduk

Aceste termoseminee fabricate de renumitul producator Hajduk integreaza focare de ultima generatie, ce realizeaza un proces secundar de combustie. Din acest motiv, sunt si foarte apreciate. Iata avantajele:

  • clean combustion sau functia de auto-curatare este una dintre dotari;
  • autonomie de pana la 9 ore a caldurii, intrucat caldura se degaja treptat;
  • sistemul de combustie care se realizeaza in cele doua etape: (1) in prima faza, lemnul este ars; (2) in a doua faza, lemnul se descompune total in interiorul focarului, unde sunt temperaturi mari;
  • este redusa cantitatea de gaze emise;
  • sunt reduse depunerile din interiorul focarului;
  • geamurile sunt extrem de rezistente;
  • acest tip de focare Hajduk sunt durabile si reprezinta o investitie pe termen lung.
De interes:  CREARE MAGAZIN PRESTASHOP

 

Cel mai bun focar semineu il gasesti la Seminee-expert.ro

Daca nu stii ce focar seminee sa alegi, pentru a raspunde cel mai bine la nevoile tale, atunci ai nevoie de sfatul celor mai avizati experti. Ii gasesti la Seminee-expert.ro, locul de unde poti sa cumperi cele mai performante focare existente pe piata internationala. Seminee-expert.ro este lider in Romania pe piata semineelor si un reper al calitatii la cele mai intalte standarde.

Pentru o experienta de cumparare rapida si o investitie pe termen lung, alege Seminee-expert.ro. Consulta portofoliul cu cele peste 300 de produse din oferta de sisteme de incalzire, si creeaza o atmosfera de basm in locuinta ta, cu un focar performant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.