Piesele de schimb pentru masini agricole nu pot fi achizitionate de la orice magazin, chiar daca magazinul respectiv este comercializeaza si piese de schimb auto. Acestea, sunt piese speciale care trebuie sa indeplineasca anumite criterii si standarde, iar magazinul piesemasiniagricole.ro este alegerea corecta, mai ales pentru cei care au nevoie de piese presa de balotat!

Presa de balotat  este o masina agricola folosita pentru recoltarea fanului sau a paielor. Aceasta unealta este folosita pentru conditionarea andururilor in baloti pentru a facilita transportul, manipularea si depozitarea fanului si utilizarea ulterioara a acestuia. Exista mai multe tipuri de ambalaje: cizme cilindrice (rotunde), cizme paralelipipedice (dreptunghiulare). Balotii cilindrici, denumiti si bile rotunde sau role, sunt in prezent cele mai utilizate pe scara larga pentru balotarea fanului.

Fachetarea sau presarea se refera si la balotarea paielor la treieratul graului sau a altor cereale, uneori leguminoase, precum si balotarea plantelor cu fibre precum inul sau canepa. Achizitionand de la piese utilaje agricole clientii se bucura de promptitudine, calitatea pieselor, dar si de faptul care pot cumapara dintr-o locatie sigura dedicata utilajelor agricole!

De interes:  La mulți ani, Carlos Santana! – Banat FM

Procesul de transformare a randurilor de recolta in baloturi necesita ridicarea recoltei, compactarea si impachetarea acesteia in camera de balotat si ejectarea balotului finalizat. O mare parte din acest proces se bazeaza pe role si, pentru o presa de balotat patrata, pe un piston alternativ. Sunt necesari mai multi rulmenti pentru a produce un proces de balotare eficient si precis.

Balotarea poate impune sarcini mari asupra componentelor masinii, motiv pentru care este esential ca rulmentii sa poata suporta aceste solicitari. De asemenea, este imperativ ca rulmentii sa poata exclude praful si invelisul recoltei pentru a minimiza timpul necesar pentru intretinere si service. Printre numeroasele produse dezvoltate special pentru a face fata conditiilor dificile, amintimrulmenti, etansari si unitati de rulmenti insert.

Pentru a beneficia de echipament functional si eficient, periodic ar trebui sa se schimbe piesele  unei prese de balotat, pentru a evita blocaje sau accidente produse la locul de munca!

Indiferent de modelul ales de presa de balotat, poti fi sigur ca nu vei avea probleme in depozitarea acesteia. Avand in vedere diversitatea modelelor si faptul ca exista posibilitatea de a beneficia de prese de balotat realizate la comanda, cu siguranta vom gasi ceva pe masura.

De interes:  Păcăliți de Vulpe! Reșița s-a întors la handbalul-spectacol! [FOTO]

In plus, presele pot fi atat orizontale, cat si verticale, astfel incat sa o poti alege pe cea care se potriveste cel mai bine spatiului tau de lucru. Mai mult decat atat, in comparatie cu containerele si alte unelte, o presa de balotat necesita un spatiu de depozitare redus, lasand loc pentru depozitarea altor echipamente utile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.