In zilele noastre, nu mai este nevoie sa dispui de suma integrala cash pentru a face o investitie auto. Din fericire, mediile de achizitie s-au diversificat si – odata cu ele – si beneficiile pe care le poti accesa. Astazi, avantajele sunt comparabile cu cele ale achizitiei de masini leasing.

Pe langa garantia la orice tip de achizitie, posibilitatea de a cumpara o masina la comanda, si transparenta intregului proces de tranzactionare, ai sansa de a accesa programe de leasing. Finantarea este un atuu, care iti va permite sa iti urmezi planurile de viitor, fara birocratia unui credit de nevoi personale.

Industria auto second hand, in continua expansiune

Domeniul auto second hand a suferit o evolutie fara precedent in ultimii ani. Datorita costurilor mult mai avantajoase pentru achizitie, romanii prefera sa cumpere vehicule la mana a doua, decat sa investeasca intr-o masina noua, ce se va devaloriza intr-un termen foarte scurt. Astazi, nu mai e necesara deplasarea pana in tara de provenienta a autovehiculelor.

De interes:  Cum sa alegem manerele de mobilier ideale Protege

Masinile pot fi cumparate, in cele mai bune conditii, direct din Romania. Oferta comerciantilor auto autorizati este una cat se poate de variata. Portofoliile acestor firme se extind constant si orice marca de masina se gaseste in lista de optiuni pentru cumparare. Nu ai nevoie de un buget semnificativ pentru a colabora cu expertii, varietatea de pret se mentine, iar cele mai mari reduceri pot fi accesate in aceste medii de achizitie serioase, profesioniste, investite cu incredere.

 

Adusa la comanda, masina visurilor tale e livrata direct la tine acasa

Daca nu gasesti in oferta modelul de autoturism pe care l-ai visat dintotdeauna, ai sansa de a solicita – la comanda – masina pe care doresti sa o achizitionezi. Expertii se deplaseaza pana in tara de origine a autoturismului, il verifica minutios, pana la cel mai mic detaliu si – daca va corespunde tuturor criteriilor de calitate – il vor livra in Romania.

Simplu, rapid, fara alte eforturi din partea ta! Iata un alt motiv pentru care merita sa colaborezi cu dealerii auto specialisti din Romania. Cei cu notorietate iti vor oferi oportunitatea de a achita vehicului prin credit bancar de nevoi personale sau prin programele facile de leasing auto. Cea din urma optiune iti da sansa unui avans mai mic si a unor rate mai scazute, in timp ce dealerii experti intermediaza relatia cu firmele finantoare, cu care au incheiat parteneriate.

De interes:  De ce să apelezi la un împrumut între persoane fizice fără taxe în avans?

 

Auto-leasing.ro, cumpara cele mai bune masini in leasing

BCR Leasing, BRD Leasing, Tiriac Leasing, UniCredit Leasing, OTP Leasing sau Impuls Leasing – sunt firmele cu care Auto-leasing.ro colaboreaza cu succes, pentru a oferi avantaje clientilor sai. Unul dintre cei mai cunoscuti experti auto din Romania, Auto-leasing.ro, prezinta un set impresionant de beneficii pe care le asigura constant cumparatorilor.

De la garantia oferita la orice tip de achizitie, si pana la sansa de achizitie prin leasing a unor masini de vanzare Germania second hand, expertii ofera suport in fiecare etapa de cumparare viitorilor proprietari. Oferta e una foarte variata, orice brand sau model de autoturism se gaseste in portofoliul acestei companii. Cumperi in leasing si te bucuri mai repede de rezultatele planurilor tale. Simplu, eficient, acum!

 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.