Acoperișurile s-au schimbat radical în ultimii 20 de ani, in intreaga lume. In contextul in care vremea extremă și creșterea intensitatii razelor UV se agravează în fiecare an, standardele industriale anterioare nu se mai aplică. Un acoperiș cu tabla BUDMAT vă va oferi una dintre cele mai bune valori, un grad inalt de înaltă, cea mai lungă durată de viață a acoperișului (50 de ani garantati pentru anumite produse) și cel mai bun atractiv design. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant! O arata nenumarate premii, acreditari si certificari la nivel european.

Iata cateva dintre beneficiile acestor acoperisuri din otel, disponibile acum si in Romania:

CONSERVĂ ENERGIA

Sistemele Budmat de acoperiș metalic sunt ecologice și este aprobate de organismele acreditate, la nivel european Un sistem modular vă ajută să economisiți facturile costisitoare de energie prin reflectarea căldurii, rezultând o casă mai răcoroasă vara.

USOARE SI PUTERNICE

Materialele Budmat sunt ultra-rezistente si sunt mult mai usoare decat clasicele tigle de ceramica ori beton. Gratie prinderilor si sistemului de montaj, rezista vanturilor si intemperiilor.

De interes:  De ce este nevoie de un sistem de stocare intr-un depozit marfa?

FABRICATE IN EUROPA

Tigla metalica este obtinut din oțel german sau suedez – prin marile fabrici SSAB si ArcelorMittal.

DESIGN MAI BUN

Un acoperiș cu tabla din oțel previne condensul. Sistemul nostru este montat încastrat și interblocat, permițând aerului să treaca liber! Acoperișurile noastre au solutii speciale coapte care previn coroziunea, rugina și dezvoltarea mucegaiului și mușchiului.

ULTIMUL ACOPERIS PE CARE IL VETI CUMPARA

Fără întreținere și fără înlocuiri – aceste garantii se traduc in beneficii clare. Acoperișul din oțel va economisi tone de bani! Un acoperiș Budmat adaugă, de asemenea, valoare casei tale prin durabilitatea și garanția sa transferabilă, oferind casei tale un avantaj atunci când vine vorba de piața imobiliară.

PERSONALIZĂ USOR LOOK-UL

Crește atractivitatea casei cu gama variata de culori (de la negru, gri, maro pana la rosu) și un finisaj modern pentru a oferi acoperișului un aspect organic.

Acoperișul reprezintă aproximativ jumătate din exteriorul unei case. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu consideră că acoperișul lor este o caracteristică de design, deoarece tigla a fost întotdeauna opțiunea implicită. La Budmat nu ne mulțumim cu lucrurile obisnuite – vrem ca acoperișul să reflecte cât de mult vă pasă de protejarea casei. Nicio altă renovare a casei nu va avea un impact atât de mare asupra valorii, atractivității și calității casei tale, precum tabla pentru acoperis.

De interes:  Zboruri directe din Timișoara către patru destinații noi din Europa

REVOLUȚIA IN ACOPERIS, de la Budmat, înseamnă un acoperiș modular – un acoperiș frumos, estetic, plin de culoare, care este atât durabil, cât și fiabil.

Sistemele de tigla metalica Budmat îți vor securiza locuinta, cabana, blocul sau orice alt spațiu construit de ploaie, furtună, zăpadă, chiar și vânt puternic. Aceste acoperisuri au orificiile de fixare gata pregatite, inca din productie (nu va aparea pilitura metalica la montaj și oțelul nu se va mai încinge, prevenind aparitia ruginei); la montaj, foliile se autoregleaza și se castiga o imbinare și o etansare fără reproș! Sunt disponibile colectii atat cu aspect traditional, cat si modern.

Vezi acum cele mai populare acoperisuri modulare Budmat, pe site!

 

sursa foto: BUDMAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.