După doi ani de când au început lucrările la extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare cu branșare, localnicii din Răcășdia sunt tot mai aproape de a-și vedea una dintre necesități devenită realitate.

Extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare este un proiect care a început să prindă contur în comuna cărășană în urmă cu doi ani (15 iunie 2017), însă din cauza lipsei de seriozitate a firmei care a preluat lucrările de execuție, pare-se că lucrurile s-au desfășurat cu încetinitorul.

În momentul de față, edilul Mirco Ilie Lechici spune că proiectul, în valoare de 2,1 milioane de lei + TVA (prin Programul Național de Dezvoltare Locală), se apropie de finalitate și explică motivul pentru care totul a demarat, aici, cu viteza melcului: „Au subcontractat de patru ori firma câștigătoare și tot așa s-au perindat: au venit, au plecat, dar acum, în momentul de față, le-am spus că reziliem, că nu se mai poate și văd că au venit și trag tare să finalizeze”.

Concret, în comuna gospodărită de Lechici este vorba despre 597 de branșări către gospodării. Existând canal la fiecare gospodărie, mai rămân de făcut doar mici reparații: „Vă dați seama că de doi ani de zile unele lucruri s-au deranjat de la locul lor, iar ploile din această primăvară și-au spus și ele cuvântul. Cu toate acestea, sperăm ca totul să se finalizeze cât mai curând.”, a concluzionat primarul pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Expoziție în „de-ale mâncării”, la Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.