De ce merită să faci un upgrade și să investești în cea mai nouă generație de telefoane mobile iPhone 12?

iphone 12

Dacă nu ai achiziționat încă un telefon din seria iPhone 12, ar fi bine să începi cât mai repede să pui bani deoparte pentru o astfel de investiție deoarece, dacă ai șansa să încerci noul sistem de operare iOS 14, nu te vei mai putea întoarce la cel de la care ai plecat. Disponibil pe terminalele iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, sistemul iOS 14 a stabilit noi standarde în ceea ce privește software-ul telefoanelor mobile și ne-a demonstrat adevăratul potențial al tehnologiei de la ora actuală.

Ce poți să faci cu noul sistem de operare iOS 14?

* Să-ți alegi browser-ul preferat și să schimbi aplicațiile de comunicare

Noul sistem de operare iOS 14 permite schimbarea browser-ului principal în funcție de preferințele utilizatorului, dar și alegerea programelor preferate din setări. În acest mod, cu acest telefon poți naviga pe internet cu Chrome dacă acesta îți place cel mai mult și să trimiți mail-uri cu Spark dacă ți se pare că această aplicație te avantajează.

* Să sortezi toate aplicațiile într-o listă

Dacă îți place să ai un telefon perfect ordonat, atunci un terminal iPhone 12 este telefonul ideal pentru tine. Sistemul iOS 14 instalat pe aceste telefoane mobile permite sortarea tuturor aplicațiilor din telefon într-o listă în care ele apar în ordine alfabetică astfel încât să fie cât mai simplu de găsit.

De interes:  Atenție de unde luați biletele de călătorie! Poliția a prins vânzători cu 5.000 de tichete false

* Să customizezi ecranul principal

Vrei să ai Google, Accuweather și Spotify pe ecranul principal? Nimic mai simplu! Funcția App Library este cea care îți permite să personalizezi acest ecran exact așa cum îți dorești și tot ce trebuie să faci pentru a-l customiza cum îți place este să ții apăsat într-un loc gol al display-ului pentru a o activa și apoi cu ajutorul ei să alegi doar piesele care îți convin.

* Să nu mai dai voie aplicațiilor să apară pe ecranul principal

Tot funcția App Library pe care am pomenit-o mai sus este responsabilă și pentru curățenia ecranului principal. Cu ajutorul ei poți interzice aplicațiilor să mai apară pe ecranul principal dacă te deranjează acest lucru și chiar să faci ca telefonul tău să pară aparent gol când îl deschizi.

* Să ștergi toate ecranele din start dacă nu îți sunt necesare

S-ar putea spune că cei de la Apple s-au concentrat foarte mult pe ordine și curățenie când au dezvoltat acest nou sistem de operare, lucru pentru care noi, utilizatorii, suntem cum nu se poate mai fericiți. Astfel, prin intermediul noului iOS 14, poți face să dispară toate ecranele de start dacă nu îți sunt necesare și să păstrezi astfel curățenia telefonului tău.

De interes:  Urmează licitația pentru lărgirea drumului spre Moșnița Nouă. Începerea lucrărilor depinde de participanți

* Să setezi timpul de funcționare a modului dark

În general, majoritatea telefoanelor mobile apărute în ultimii ani pe piață au un mod dark pe care îl poți activa atât pentru prelungirea duratei de viață a bateriei, cât și pentru a da un plus de eleganță propriului terminal. Dar acesta se activează în mod manual și rămâne activat până ce tu, ca utilizator, îți setezi terminalul altfel. Dar sistemul de operare iOS 14 face ca telefoanele din seria iPhone 12 să fie complet diferite! Cu ajutorul său, acest mod dark se poate seta să se activeze automat doar în intervalele de timp preferate de utilizator, telefonul devenind astfel chiar și mai funcțional.

* Să scanezi ultra rapid codurile QR

Și pe tine de deranjează atunci când ajungi într-un magazin, ai ocazia să beneficiezi de o ofertă dacă te înscrii pe site-ul companiei sau îndeplinești orice altă sarcină pentru care este necesar să scanezi un cod QR ca să ajungi unde trebuie, dar nu știi cum să faci acest lucru? Ei bine, iOS a rezolvat și această problemă deoarece deoarece Control Centre-ul de unde se pot scana codurile QR se poate deschide rapid trasând o linie imaginară verticală pe ecran.

De interes:  Construirea unui Sistem de Canalizare Perfect: Elementele de Care Ai Nevoie

Te-am convins și vrei să treci la următorul nivel? Dacă investești într-un telefon iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone12 Pro sau iPhone 12 Pro Max, nu uita să cumperi de la Itelmobile și un set de  de huse iPhone, huse iPhone 12 Pro, huse iPhone 12 Pro Max sau huse iPhone 12 în funcție de terminalul pe care l-ai ales, astfel încât să oferi noii tale achiziții un plus de protecție, dar și de personalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.