Cum să fii și mai bun în pat. 6 sfaturi care te vor ajuta

Ai un corp minunat? Știi toate pozițiile din Kama Sutra? Care sunt calitățile care separă un partener obișnuit de la cel excepțional? Iată 6 trucuri care te vor ajuta să îți îmbunătățești abilitățile sexuale. Pe majoritatea dintre ele le poți aplica imediat și poți aduce pasiune în viața ta sexuală

1.    Ascultă și învăță

Nu există o astfel de evaluare a cunoștințelor și a performanțelor unei persoane în ceea ce privește patul. Acesta depinde de partener, de ceea ce îi place lui/ei. Dacă cineva spune că partenerul său este grozav în pat, este tocmai pentru că le plac aceleași tehnici și poziții. Este clar că o persoană căreia îi place romantismul și intimitatea blândă nu va sta cu o persoană căreia îi place dominanța în pat.

Dacă vrei să fii un partener bun, ascultă ce vrea partenerul tău. La urma urmei, tehnologia poate fi învățată.

2.    Stăpâniți elementele de bază, acum adaptați-vă cunoștințele la partenerul dumneavoastră pentru a vă potrivi cu acesta

Majoritatea oamenilor știu ce trebuie să facă în timpul sexului, dar informațiile sunt adesea prea generale. Mulți spun doar că femeile au nevoie de stimulare clitoridiană și că bărbaților le place sexul oral. Dar astfel de sfaturi sunt inutile dacă nu știi cum îi place partenerului tău. Sexul este un pic ca scrisul. Este nevoie de exercițiu.

De interes:  “Focul” lui Ioan Mato, pe simezele unei expoziţii inedite. Casa de Cultură a Studenţilor prefaţează jubileul industriei reşiţene

Așa că reveniți la elementele de bază. Cum să stimulezi cu degetele, cu limba, cu o jucărie sexuală și să-ți controlezi tehnica. Este doar o chestiune de practică și toată lumea se poate îmbunătăți. Apoi adaptați tehnica pentru a se potrivi partenerului tău. Ceea ce funcționează la un partener poate nu trebuie să funcționeze la altul.

3.    Practica duce la perfecțiune

Cel mai bun indicator al orgasmului la femeile tinere este legat de câtă experiență sexuală au avut deja. Cu alte cuvinte, cu cât au făcut mai mult sex, cu atât sunt mai bune la atingerea orgasmului. La un studiu la care au participat peste 6.000 de femei tinere, numărul de orgasme atinse a crescut dramatic după ce au trecut de la primul sex, prin momente jenante în pat, la sex bun, și când au început să-și înțeleagă mai bine corpul și au realizat ce le place și ce le nu le place.

 

De interes:  5 întrebări frecvente legate de rinoplastie

4.    Dorința de a încerca lucruri noi

Rutina este satisfăcătoare pentru mulți oameni. De asemenea, și când vine vorba de sex. Dar, în timp ce exercițiile fizice pot avea doar beneficii, în pat sunt ca un sărut al morții. Principalul motiv pentru care oamenii nu vor să încerce lucruri noi nu este acela pentru că se tem de faptul că nu le va plăcea. Mai degrabă, ei sunt nervoși că vor arăta prost sau că nu vor fi buni.

5.    Nu vă simțiți rușinați

Un corp atrăgător vă va garanta complimente și fotografia lui pe rețeaua socială vă va aduce multe aprecieri. Dar a avea încredere în tine și a te simți sexy este mult mai important decât a fi perfect ca un model. Cum ar trebui să arate un corp perfect? Unor bărbați le plac fundurile mai mari, altora mai mici. Unele femei adoră bărbații musculoși, altele cred că arată ridicol. Încrederea este ceea ce este sexy.

De interes:  O nouă ediție a festivalului dedicat pinului negru de Banat, aproape de start

6.    Încercați jucării sau geluri.

Dacă aveți nevoie să vă condimentați viața sexuală, apelați la produse care să v-o diversifice. Există o mulțime de haine sexy din care puteți alege, de la jucării la geluri stimulatoare. Merită să menționăm, de exemplu, Rhino Gold Gel pentru bărbați, sau un vibrator clasic pentru femei. Astăzi, totul poate fi cumpărat online cu livrare discretă, așa că achiziționarea de jucării erotice nu trebuie să fie o experiență inconfortabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.