Cum se alege în mod corect o tablă magnetică pentru birou?

Tabla magnetică reprezintă un mecanism foarte eficient de organizare şi de stimulare a membrilor familiei sau a angajaţilor unei companii. Cu ajutorul unei table magnetice, profesorii îşi pot educa în mod corespunzător elevii, îi pot ajuta să îşi expună ideile şi să interacţioneze unii cu alţii, să afle sarcinile zilnice şi să respecte deadline-ul, precum şi multe alte aspecte importante.

De aceea, una din cele mai importante investiții pe care le pot face antreprenorii pentru că business-ul lor să fie performant este o tablă magnetică de bună calitate, pe suprafaţa căreia angajaţii să poată scrie informaţii şi să poată lipi diferite obiecte magnetice, de aceea este ideală pentru şedinţe de lucru, reuniuni şi pentru activitatea de zi cu zi în birouri.

De ce criterii este dată calitatea tablei magnetice alese?

O tablă magnetică este considerată de calitate şi foarte eficientă atunci când suprafaţa ei este groasă, din materiale de bună calitate, cu alte cuvinte se va dovedi o alegere excelentă cu cât mai gros este materialul, cu atât durata de viaţă a tablei va fi mai mare dacă este întreţinută în mod corespunzător.

De interes:  De ce este important echipamentul de protectie la locul de munca?

De aceea, calitatea tablei magnetice este dată de:

  • grosimea materialului din care este confecţionată;
  • interiorul tablei magnetice, care poate fi compus din carton suprapus în mai multe straturi sau polistiren, MDF sau carton fagure;
  • calitatea finisajelor care include calitatea îmbinărilor, a sistemelor de prindere şi existenţa unei folii de protecţie;
  • calitatea ambalajului de tip folie sau carton, polistiren sau carton ondulat ori rama de lemn;
  • garanţia care trebuie să fie de minim 24 de luni pentru că toţi clienţii să fie mulţumiţi de investiţia plăcută;
  • preţul accesibil.

Tabla magnetică triptică, simplă, fixă sau mobilă? Care este cea mai bună variantă?

Alegerea tablei magnetice depinde şi de tipul acesteia, de aceste criterii de achiziţie care sunt fiecare importante pentru că biroul să fie în mod corespunzător accesorizat. Pentru un birou simplu, alegerea clasică este reprezentată de o tablă magnetică simplă cu o suprafaţă de scriere de diferite dimensiuni. Dacă este necesar un spaţiu mai mare de scriere, atunci utilizatorii pot opta pentru o tablă magnetică triptică cu o suprafaţă de scris principală şi două panouri laterale, dar cumpărătorii rar cer aceste modele.

De interes:  Administrare Blocuri şi Asociaţii de Proprietari

În plus, tabla magnetică fixă este produsul spre care cumpărătorii îşi pot îndrepta atenţia, astfel încât să o poată monta în sala de şedinţe şi să o lase în acel loc o perioadă îndelungată. Dacă este folosită ca şi avizier, tabla magnetică trebuie să fie mobilă.

Este important ca tabla magnetică să fie păstrată în cele mai bune condiţii, să nu se zgârie, să nu se şteargă cu produse necorespunzătoare, să fie ţinută în cele mai bune condiţii şi să nu fie folosit markerul permanent pe această astfel încât să nu fie afectată iremediabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.