Custom nu e pentru rockeri! E pentru toată lumea! | Express de Banat

Concertele rock și pop-rock susținute la înălțime, în mijlocul naturii, de unde Reșița se vede cu adevărat frumoasă, nu sunt doar pentru iubitorii genului! Custom e în primul rând pentru toți reșițenii, care au ocazia să cunoască superlativul în ceea ce înseamnă eveniment muzical live!

Cele câteva acorduri de chitară electrică auzite aseară în Poiana Golului i-au convins până și pe cei mai pesimiști sau pe cei care nu au neapărat în playlistul preferințelor lor vreun artist rock. Sau cel puțin ar fi trebuit să o facă. Oricine a plătit 2.000 sau 3.000 de lei pentru un smartphone n-ar trebui să ezite vreo clipă în a achiziționa bilet măcar pentru o zi de Custom. Festivalul de deasupra Reșiței merită văzut și trăit de fiecare dintre cei care nu mai cred că orașul dintre furnale se mai poate ridica vreodată. La Custom Reșița Festival 2019 vin peste 20 de trupe rock și pop-rock, unele de renume mondial, ce vor concerta pe o scenă impresionantă, cum n-a mai fost vreodată în oraș. La fel se poate spune despre sonorizare și spectacolul de lumină. Totul a arătat incredibil încă de aseară, când s-au făcut primele probe și repetiții. Fabulos e și decorul gândit pentru Poiana Golului. Mașinile abandonate pe spațiul public, aparatele de joacă pentru copii dezafectate din parcuri, coșurile de gunoi stradale și multe alte elemente uzate de timp, toate desprinse din oraș, au fost reinventate și integrate spectaculor în conceptul Custom. E ceva ce deasemenea merită văzut. Primele sute de selfie-uri s-au tras încă de aseară!

De interes:  5 obiecte care vor face camera copilului mai practică

Până ca John Newman, The Rasmus, Massive Wagons, Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra, Celelalte Cuvinte sau Alternosfera să povestea acestei ediții a festivalului de la Reșița, pentru ca toți participanții să se simtă bine în cele trei zile de neuitat, organizatorii transmit câteva informații și reguli pentru buna funcționare a evenimentului.

Biletele sau abonamentele nu mai pot fi achiziționate online, dar se găsesc la punctele de vânzare special amenajate. Prețul unui abonament este de 250 de lei, respectiv 100 de lei pentru biletele de o zi.

Punctele fizice de check-in, de scanare sau de vânzare a biletelor, se vor găsi în următoarele două locuri:

  • La intrarea principală a Stadionului Mircea Chivu din Reșița
  • În parcarea magazinului Lidl din Reșița

Ambele aflându-se la baza dealului care duce înspre Poiana Golului.

Este important de reținut că înainte de a urca înspre festival, toate biletele, online sau fizice, trebuie scanate la unul dintre cele două locuri menționate anterior, pentru a putea fi schimbate în brățările festivalului (brățări care trebuie purtate la încheietura mâinii pe întreaga durată de valabilitate a biletului).

De interes:  Eleganță și putere: Rochia roșie – alegerea femeilor de afaceri ce iubesc moda

 

Modalitatea de plată din cadrul Custom Reșița se va realiza cu ajutorul jetoanelor.

Valoarea unui jeton este de 8 lei, iar ele se pot achita doar numerar (cash), de la locațiile de Credit Points, din interiorul festivalului.

Accesul în festival, către Poiana Golului va fi posibil pe jos, într-o drumeție de 15 minute, de la baza dealului, iar accesul auto înspre Poiana Golului este oprit (cu excepția mașinilor persoanelor cu dizabilități + un însoțitor).

Organizatorii pun la dispoziție microbuze speciale pentru cei cu dizabilități + un însoțitor, pentru femeile însărcinate, pentru familiile cu copii până la 5 ani și pentru cei cu sufletul tânăr de 60+,  care vor pleca de vineri până duminică, înspre și de la festival, după următorul program:

stația Lidl de la Trezorerie: 16:00 – 22:00 și Poiana Golului: 00:00 – 02:00

Custom Reșița își va deschide porțile zilnic de la ora 14:00, primul concert va începe la ora 18, iar activitatea din cadrul festivalului se va încheia la 30 de minute după finalul ultimului concert din fiecare seară.

De interes:  5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre izolarea piscinei

Programul pentru cele trei zile de festival poate fi consultat pe site: www.customresita.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.