Case prefabricate pret: cate tipuri exista si la ce sume pot ajunge? Iata ce spun expertii din domeniu!

Atunci cand vine vorba de alegerea unei locuinte, majoritatea oamenilor vor sa se asigure ca iau cea mai buna decizie cu putinta, fapt pentru care tot mai multe persoane aleg sa apeleze la internet pentru a se putea informa cat mai bine. In situatia de fata, conform informatiilor de specialitate, in topul preferintelor de pe piata au ajuns sa se numere asa numitele case modulare, oamenii recunoscand calitatile pe care acestea le poseda.

Asadar. pentru casele prefabricate, pretul poate ajunge sa varieze exponential in functie de mai multi factori, fiecare firma de pe piata alegand sa-si stabileasca propriile tarife. Asadar, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de oameni, in articolul de fata au fost selectionate principalele informatii ce vor trebui luate la cunostinta inainte de realizarea unei alegeri.

Case prefabricate pret: cate tipuri de locuinte exista pe piata?

La momentul actual, pe piata pot fi intalnite nu mai putin de 3 categorii diferite de case modulare, fiecare dintre acestea diferentiindu-se in functie de materialul utilizat la construirea modulelor. Prin urmare, iata care sunt categoriile respective de locuinte:

1. Case prefabricate din lemn

In prezent, lemnul se bucura de o popularitate din ce in ce mai ridicata printre randurile cumparatorilor de case, atat ca urmare a calitatilor sale benefice, cat si a aspectului estetic cat se poate de frumos. Acest fapt nu trebuie sa mire, avand in vedere ca lemnul a fost utilizat in domeniul constructiilor inca din cele mai vechi timpuri.

2. Case prefabricate din beton

Cu toate ca o astfel de constructie va lua ceva mai mult timp decat in cazul lemnului, totusi betonul se va remarca prin proprietatile sale izolatorii mult mai ridicate. De asemenea, materialul este cat se poate de durabil, constructiile putand sa reziste ani de zile cu un nivel minim de mentenanta.

3. Case prefabricate din otel

Construirea caselor prefabricate din otel, cunoscute popular si sub denumirea de case din containere, nu este deloc dificila. Spre deosebire de cele din lemn sau beton, acestea sunt mult mai rezistente la foc dar pot rugini mult mai usor, fapt pentru care va fi necesara o vopsire periodica.

In concluzie, acestea sunt principalele tipuri de materiale din care se pot realiza casele modulare, pretul urmand sa fie stabilit in functie de complexitatea fiecarui proiect in parte.

De interes:  Ce ofera becurile LED in plus fata de toate celelalte optiuni de pe piata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.