Daca odinioara pentru realizarea pardoselilor nu aveai foarte multe variante din care sa alegi, astazi lucrurile sunt complet diferite. Poti alege pardoseli epoxidice, vezi aici, de calitate sau pardoseli speciale pentru birouri, in functie de spatiul de care dispui si de modul in care vrei sa il amenajezi.

De aceea, este bine sa stii care sunt principalele tipuri de pardoseli spre care te poti orienta, iar astfel poti descoperi o idee excelenta, pe care sa o folosesti!

Pardoseli epoxidice – ce trebuie sa stii despre ele?

Despre pardoselile epoxidice trebuie sa stii, in primul rand ca sunt excelente pentru protectia podelelor din beton ori din ciment, iar astfel ai garantia ca factorii daunatori sunt tinuti la distanta foarte bine. De cele mai multe ori, aceste tipuri de pardoseli sunt recomandate pentru spatiile industriale, acolo unde exista un trafic greu, deci daca vrei sa deschizi o fabrica, un showroom sau un magazin generos ca dimensiuni, ai gasit solutia ideala!

De interes:  Trei caracteristici esentiale ale unei usi metalice pentru exterior

Pardoseli poliuretanice

Disponibile intr-o varietate de culori, pardoselile poliuretanice au o durata foarte mare de viata, oferindu-ti posibilitatea de a le folosi pe termen lung cu incredere. Ele se aplica sub forma lichida si se pot obtine numai printr-un amestec de cimenturi speciale si insertii de rasini poliuretanice de calitate. Densitatea pardoselilor variaza, in functie de nevoile pe care le ai si in functie de cat de mult vei utiliza un spatiu anume. Ceea ce mai trebuie sa stii despre pardoselile poliuretanice est ca ele au proprietati mecanice excelente, insa sunt destul de sensibile la umiditate: asigura-te ca astepti suficient timp pana cand incepi sa le folosesti, dupa ce materialele au fost bine intinse pe intreaga suprafata!

Pardoseli pentru birouri si magazine

Concepute special pentru birouri si magazine, pardoselile din aceasta categorie iti ofera posibilitatea de a creiona spatii interesante si extrem de practice. Intretinerea este destul de usoara, intrucat pardoselile nu au praguri de trecere si nici plinte, la fel cum se intampla, de exemplu in cazul parchetului laminat sau in cazul gresiei.

De interes:  Cât să pariezi în funcție de cât câștigi?

Pardoseli pentru garaje, rampe si parcari

Daca acasa dispui de un garaj, in care vrei sa-ti parchezi masina, pentru a o proteja de razele puternice ale soarelui ori de ploaie, atunci trebuie sa stii ca ai la dispozitie pardoseli speciale in acest sens. Este vorba despre modele interesante din punct de vedere cromatic, cu o aderenta excelenta. Pardoselile rezista extrem de bine in timp si nici nu trebuie sa le intretii cu solutii speciale.

Pardoseli decorative

In cazul in care vrei sa oferi unui spatiu anume o imagine de ansamblu interesanta si sofisticata, atunci trebuie sa stii ca pardoselile decorative sunt excelente! Iti poti personaliza singur modelul de care ai nevoie, iar astfel te bucuri de un nivel ridicat de confort. Mai mult, aceste pardoseli decorative frumoase si de buna calitate pot fi folosite atat la interior, cat si la exterior. De exemplu, daca iti doresti sa faci o schimbare majora in locuinta personala, poti indeparta parchetul si poti turna o pardoseala decorativa interesanta. Aceasta poate reprezenta modele marine, modele abstracte sau combinatii si jocuri de culori deosebite!

De interes:  Sfaturi pentru a va ajuta sa va adaptati consumul de proteine

Pardoseliindustriale.ro iti ofera posibiltatea de a studia o multitudine de pardoseli interesante, unele pentru interior, iar altele pentru exterior. Cu cat vezi mai multe modele inainte de a lua o decizie, cu atat iti va fi mai usor sa te hotarasti asupra unei variante sau a alteia!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.