Cursurile SEO, sansa ta de a socializa cu oamenii din domeniul marketingului online

Daca lucrezi sau studiezi domeniul marketing-ului online, cu siguranta ai observat cat de mult a evoluat acesta in ultimii ani. Pe cont propriu, este destul de greu sa te mentii la curent cu cele mai noi trenduri si sa afli informatii din surse sigure.

Chiar daca este un domeniu in care activitatea se desfasoara online, asa cum ii spune si numele, poti fi de acord cu noi cand spunem ca nu tot ce scrie pe internet este adevarat. In aceste conditii, solutia optima pentru tine este sa participi la cursuri SEO girate de o agentie de marketing online sau sustinute de un nume important in domeniu.

In ultima perioada, Search Engine Optimization a devenit o activitate din ce in ce mai complexa, care de multe ori se confunda cu marketing-ul online. Astfel, daca in trecut se referea mai ales la actiuni tehnice, precum optimizarea meta tag-urilor, crearea de back link-uri si folosirea cat mai multor cuvinte cheie, in prezent SEO este mult mai orientat catre utilizator si catre scrierea unor texte originale si creative.

De interes:  3 modele de cuptor de patiserie pe gaz, in functie de capacitatea de productie

Printre putinele cursuri SEO care prezinta aceasta realitate, inclusiv notiuni despre indicatorii de User Experience si valoarea brandului in SEO, se numara si Jedi SEO School.

Mai degraba o “scoala” decat niste simple cursuri SEO, Jedi SEO School reprezinta creatia lui Ovidiu Joita, CEO & founder al agentiei de marketing online iAgency, cu o experienta de peste 15 ani pe piata. Simtind lipsa acuta de specialisti romani in acest domeniu, Ovidiu Joita a decis sa impartaseasca din cunostintele sale atat teoretice, cat si practice, ca urmare a lucrului cu sute de clienti din domenii diverse, precum cel juridic, medical, turistic sau de fashion.

Aceste cursuri SEO se desfasoara pe o perioada de doua luni, in sedinte de cate doua ore, de luni pana miercuri, la sediul iAgency situat in apropiere de Piata Unirii din Bucuresti. In cadrul celor aproape 50 de ore de curs, vei afla totul despre optimizarea on page si off page, dar si despre conceptul de “the new SEO 2019”.

De interes:  CUM ÎŢI ÎNTĂREŞTI SISTEMUL IMUNITAR ÎN PERIOADA RECE?

In plus, pe langa Ovidiu Joita, vei avea ocazia sa afli informatii si de la diversi specialisti in Google Analytics, UX, PPC si alte domenii ale marketing-ului online, pe langa SEO.

Pe langa cunostintele efective pe care ti le vei insusi in cadrul acestor cursuri SEO, vei avea ocazia sa si socializezi cu Ovidiu Joita, ceilalti invitati, dar si colegii care participa alaturi de tine la Jedi SEO School.

Practic, vorbim despre oameni interesati de marketing online, indiferent ca ne referim la profesionisti, care isi castiga existenta din acest domeniu si contribuie la evolutia sa, mici antreprenori, care au nevoie de SEO pentru ca business-urile lor sa faca fata competitiei cu marile brand-uri, sau pur si simplu studenti sau pasionati de aceasta arie de activitate.

Aceste cursuri SEO de afla deja la a treia promotie (octombrie-noiembrie), dupa cele care au absolvit in martie, respectiv iulie. Daca si tu iti doresti sa devii un “padawan” care sa invete cum sa stapaneasca forta Google, stai cu ochii pe site-ul Jedi SEO School, pentru a fi sigur ca prinzi un loc in cea de-a patra promotie de viitori specialisti in marketing online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.