echipamente_de_protectie

Asigurarea echipamentelor de protectie corespunzatoare este un detaliu esential pentru bunul mers al activitatii, indiferent de natura activitatii pe care o desfasoara personalul pe care il ai in subordine. Aceasta masura va asigura protectia echipei de lucru impotriva eventualelor pericole de natura profesionala si, pe deasupra, va contribui la imbunatatirea conditiilor de igiena a muncii.

Detaliile de mai sus sunt numai cateva din lunga lista de motive pentru care echipamentele de protectie sunt folosite la scara larga, intr-o varietate de industrii si medii de lucru, incepand de la industria alimentara si medicina, unde personalul isi desfasoara activitatea in conditii de igiena impuse prin lege, pana la santiere si exploatari miniere.

Atunci cand doresti sa achizitionezi echipamente de protectie pentru angajatii firmei pe care o administrezi, este decisiv sa te asiguri ca piesele pe care le alegi sunt de calitate superioara si detin certificarea acordata de Societatea Romana pentru Certificare ROCERT S.A. pentru a reduce cat se poate de mult gradul de risc de accidentare.

Alege cel mai bun furnizor!

In cazul in care pui siguranta echipei tale pe primul loc, viziteaza magazinul online Kronos.ro al marelui producator si distribuitor Protect Kronos. Compania produce echipamente de protectie, costume medicale si alte uniforme si haine de lucru certificate Rocert de aproape trei decenii, motiv pentru care aici vei avea garantia calitatii si vei putea imbunatati siguranta personalului firmei tale pe tot parcursul orelor de lucru.

Produsele oferite de specialistii de la Kronos se adreseaza celor care au ca scop buna desfasurare a tuturor activitatilor din domenii precum industria alimentara, medicala sau industria grea, acolo unde folosirea echipamentelor de protectie nu este numai recomandata si necesara, dar si obligatorie.

Personalizarea echipamentelor de protectie

Echipamentele de protectie adecvate activitatii sporesc calitatea muncii si imbunatatesc decisiv confortul, igiena si siguranta personalului.

Mai mult decat atat, majoritatea articolelor vestimentare si accesoriilor destinate protejarii angajatilor pot fi personalizate in functie de necesitatile si cerintele fiecarei firme, iar aspectul deosebit este asigurat de catre specialisti in confectii textile prin proceduri de personalizare ce implica broderia, serigrafia sau transferul termic.

Iata cateva detalii despre aceste 3 tehnici prin care poti asigura un aspect profesional echipei tale:

– Broderia. Una dintre cele mai durabile si sigure modalitati de personalizare a uniformelor si hainelor de lucru, broderia presupune coaserea in relief executata pe material textil, astfel incat poti alege sa infrumusetezi piesele vestimentare ale personalului cu nume, logo-ul companiei sau orice alt insemn ce poate contribui la imaginea companiei.

Poti aplica broderia pe echipamente de protectie si haine de lucru precum geci, veste, camasi, tricouri, salopete sau sepci, asigurand un branding impecabil si oferind, in acelasi timp, vizibilitate afacerii tale.

– Serigrafia. Acest procedeu presupune imprimarea unei imagini sau a unui model pe suprafete netede. Mai precis, serigrafia consta in imprimarea de inalta calitate a unui amalgam de cerneala speciala, rezistenta la spalare, pe materiale textile precum uniforme de lucru, costume medicale, halate medicale, salopete, hanorace si alte articole vestimentare specifice utilizate in diverse domenii de activitate.

– Transferul termic. Personalizarea hainelor de lucru si articolelor vestimentare cu sigla termotransfer este o alta modalitate de imprimare digitala a unei imagini pe tesatura textila. Acest procedeu are loc la temperaturi ridicate, cu ajutorul unor prese, si este o metoda excelenta de a adauga sigla companiei pe uniforma de lucru.

Aceasta tehnica de aplicare este durabila, iar culorile isi vor pastra intensitatea pentru multa vreme, dat fiind faptul ca vor intra in fibrele materialului.

De interes:  Ce ar trebui să cuprindă un echipament de protecție pentru locul de muncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.