Daca detii o masina de ceva timp, probabil stii deja ca sunt foarte mari sansele ca la un moment dat sa fii nevoit sa apelezi la servicii de tractari auto.

Vedem zilnic chiar si masini de ultima generatie care se defecteaza in mijlocul drumului. Si cu cat sunt mai complexe si au mai multa electronica, cu atat sunt mai greu de reparat la fata locului.

Tocmai de aceea au aparut atat de multe firme de tractari auto, mai ales in orase mari precum Timisoara.

Totusi, s-ar putea ca nu toate firmele sa fie la fel de serioase.

“Am intalnit de nenumarate ori ca oamenii sa ne spuna ca masina le-a fost avariata in timpul tractarii sau chiar in momentul in care masina le-a fost urcata pe platforma auto. Sau ca au asteptat soferul timp de o ora si acesta nu a mai ajuns. Ultimul lucru pe care ti-l doresti atunci cand ti se strica masina este sa mai dai si peste o firma de tractari al carei serviciu de remorcare lasa de dorit”, spun cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

De interes:  Cum se citeşte o carte de dezvoltare personală pentru a înţelege cât mai bine conţinutul şi pentru a obţine rezultatele dorite

Tocmai de aceea ti-am pregatit 3 sfaturi care sa te ajute sa alegi firma de tractari potrivita in eventualitatea (nefericita) in care vei avea nevoie de o platforma auto.

1. Firma de tractari trebuie sa iti comunice un pret fix

Pretul unei tractari nu trebuie sa se schimbe odata ce soferul ajunge la fata locului.

Acesta ar trebui sa te intrebe la telefon:

  1. De unde si pana unde doresti ca masina ta sa fie transportata
  2. Ce tip de masina ai: autoturism, SUV, utilaj agricol etc.
  3. Care este starea autovehiculului (nu toate platformele auto au o macara in dotare in cazul in care masina este foarte avariata)

Abia dupa ce acesta are toate detaliile iti poate comunica un pret.

De asemenea, acest pret trebuie sa includa absolut tot ce tine tractarea auto.

“Auzisem ca o anumita firma de tractari din Timisoara (si nu numai acestia) percep taxe suplimentare odata ce ajung la fata locului. Taxe pentru urcarea pe platforma, spre exemplu. Este inacceptabil! Clientul trebuie sa stie pretul total de la bun inceput.”, sustin cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

De interes:  Gradinita particulara sector 1, un loc sigur pentru copilul tau

2. Ca si posesor al masinii, ofera toate detaliile. Si pune toate intrebarile

Daca cei de la firma de tractari nu iti pun aceste intrebari, asigura-te ca soferul stie exact toate detaliile mentionate mai sus.

S-ar putea ca masina ta sa fie avariata si sa fie nevoie de o platforma auto cu macara, iar soferul sa vina cu o platforma simpla.

Nu uita sa ii explici soferului distanta exacta dintre locatia ta si locatia unde doresti sa transporti masina sau utilajul. Apoi explica starea masinii in caz ca aceasta necesita un transport special.

Si abia apoi intreaba pretul total pentru situatia ta.

Totodata, sa fii constient de faptul ca pretul se poate schimba daca distanta de remorcare se schimba semnificativ.

3. Verifica daca masina ta este asigurata pe platforma auto

“Am intalnit sa vedem tractari auto care se fac fara o asigurare corespunzatoare a masinii. Aceasta ar trebui sa fie ancorata corect, chiar daca serviciul de remorcare se desfasoare pe o distanta foarte scurta. Nu se stie niciodata ce se poate intampla, de aceea masina trebuie luate toate masurile de precautie posibile pentru a nu avaria (si mai mult) masina clientului)”, sustine unul dintre soferii de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

De interes:  Lenjerii confortabile pentru iarna

Bonus: nu lasa lucruri de valoare in masina

Chiar si cele mai bune firme de tractari pot intampina probleme cu angajati carora “li se mai lipesc lucrurile altora de mana”.

E inevitabil atunci cand lucrezi cu oamenii.

De aceea este mai bine sa fii precaut si sa nu lasi lucruri de valoare in masina. Bani, portofel, laptop etc. Mai bine pui totul intr-o geanta si geanta o iei cu tine.

Si inainte de final… Lotzi Tractari Auto Timisoara are o reducere pentru tine

Stim ca aproape nimeni nu vrea sa aiba de a face cu o firma de tractari auto. Dar daca cumva ai nevoie, o reducere de 30% poate face intreaga situatie mai putin neagra.

Ai mai jos toate datele de contact. Trebuie doar sa le comunici codul “RED30” atunci cand suni.

Lotzi Tractari Auto Timisoara

Stuparilor 45A, Timisoara 300261

www.lotzi-tractari.ro   

Telefon: 0720 493 602

Orar: Luni – Duminica, Non Stop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.