Lunile martie și aprilie sunt cele mai potrivite pentru programarea lucrărilor de grădinărit. Astfel pregătești grădina pentru primăvară și te bucuri pe toată durata anului de plante, flori, arbuști, culori și arome în oaza ta de relaxare, alături de cei dragi. Iată cum să organizezi activitățile și ce trebuie să cuprindă lista de cumpărături cu articole pentru grădinărit.

Verifică uneltele de grădină

Vezi care este starea uneltelor de grădină și dacă trebuie să cumperi unele noi. Cele mai importante ustensile pentru îngrijirea și curățarea spațiilor verzi și a peluzelor cu flori sunt foarfecă de grădină, fierăstrău de tăiat ramuri și crengi, sapă, greblă, lopată, cazma, roabă. La acestea se adaugă și câteva unelte de mici dimensiuni, de care vei avea nevoie pentru plantarea răsadurilor în ghivece (lopățică, săpăligă, nivelator).

Examinează instalațiile și echipamentele din grădină

Pregătirea grădinii pentru primăvară depinde în mare măsură de starea de funcționare a instalațiilor și echipamentelor tehnice. Examinează în detaliu sistemul de irigare a gazonului, robineții, instalațiile de apă, furtunurile, corpurile de iluminat, gardurile, pergolele și celelalte piese de mobilier de grădină. Vezi dacă este necesară repararea lor, lăcuirea sau vopsirea suprafețelor exterioare.

De interes:  Expoziție de fotografie și artă fotografică!

Realizează o listă de cumpărături cu echipamente și materiale pentru grădinărit

Ca să dai un suflu proaspăt grădinii sau terasei tale, asigură-te că ai toate echipamentele și materialele necesare. Realizează o listă de cumpărături și împarte articolele pe categorii. Nu omite niciun obiect, pentru ca lucrările de grădinărit să fie realizate temeinic.

Poți să achiziționezi tot ce-ți trebuie de la retailerii de bricolaj care oferă promoții și discounturi atractive. De exemplu, cumpără în rate de la Dedeman prin cardul de cumpărături CardAvantaj și beneficiezi de un număr convenabil de rate fără dobândă* la materiale de construcții, pavaje, articole electrice, mobilier de grădină și unelte, echipamente și dispozitive, piese de schimb și accesorii, decorațiuni de grădină, ghivece, instalații pentru irigații, plante și răsaduri, soluții de tratare a solului, fertilizatoare ș.a.

Mergi la magazin sau faci shopping online și te bucuri de prețuri avantajoase și modalități de plată flexibile la zeci de retaileri specializați în produse și servicii pentru casă și grădină din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Achiziționează inteligent tot ce-ți trebuie ca să pregătești grădina pentru primăvară. Utilizează cardul de cumpărături în rate fără dobândă*, pentru economii la bugetul familiei și bonus înapoi pe card după fiecare achiziție.

De interes:  Victorie muncită în fața „câinilor” de la Dinamo. Timișoara Saracens a transpirat cu bucureștenii

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.