Cumpara Saci de vidat haine parfumati

Orice persoana se intampla cel putin o data sa detina un articol mai unic sau mai rafinat, articol care de altfel poate fi incadrat cu usurinta la categoria unor produse “sensibile” sau delicate.

Ori grija fata de aceastea este un atuu pentru noi insine in primul rand, pentru ca ne vom putea bucura de piesele respective o perioada cat mai indelungata.

De altfel, multe dintre ele au si o valoare sentimentala.

Iar conservarea lor in timp s-ar putea transforma oricand intr-o adevarata mostenire pentru generatiile viitoare sau o poti valorifica la un pret inzecit mai ridicat.

Astfel, fie ca vorbim de o lenjerie de vis, fie ca vorbim de un costum din catifea, de o rochie matasoasa sau de o piesa vintage, pentru toate exista solutii vaste de a le proteja pe deplin, o perioada indelungata.

Modalitati de protejare a textilelor sensibile:

  • Depoziteaza-le cu atentie

Ofera atentie fiecarui articol de acest gen in parte si evita sa le lasi in locuri expuse unde ar putea avea contact cu umezeala sau cu mucegaiul, cu acarienii, cu praful etc.

De interes:  TechStore.Ro Ajutam la relansare HoReCa cu aparatura profesionala ILSA Italia

De altfel, iti recomandam fie sa le depozitezi pe fiecare in parte intr-un saculet propriu si intr-un dulap dedicat, fie sa folosesti saci vidati in care sa depozitezi rand pe rand toate articolele frumos impaturite si de ce nu, protejate de o husa proprie.

In acest mod vei fi sigur ca ele vor fi ferite de orice incident sau compromis si ca se vor mentine impecabil pana la urmatoarea utilizare sau pana la revalorificare. Sacii vidati creeaza mediul optim pentru protejarea textilelor pretentioase si nu numai.

  • Foloseste detergenti specializati

Evita sa folosesti in mod intamplator orice tip de detergent la curatarea acestora. De altfel, daca ai ocazia iti recomandam sa apelezi la un ajutor specializat si la o firma de curatatorie care sa actioneze intr-un mod corespunzator. Dar daca acest lucru nu e posibil, opteaza pentru detergenti delicati, ecologici sau fara inalbitori, care sa le curete gentil.

Nu uita ca si programul de spalare trebuie sa fie unul pe masura. Adesea este chiar recomandat sa le speli la mana intr-un mod cat mai delicat si non-agresiv.

  • Opteaza pentru calcarea cu aburi
De interes:  Razie de amploare în cartierul reșițean Mociur

Un articol atat de pretios, are nevoie si de o mentenanta la fel de elaborata in ceea ce priveste cutele. De altfel, utiliand un fier de calcat obisnuit sau o statie exista riscul sa nu setezi temperatura corecta si sa topesti panza. De aceea iti recomandam sa apelezi la o calcare usoara cu aburi, ce nu lasa loc de compromisuri privind degradarea materialului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.