Cum sa Adori un Prost?!

cum-sa-adori-un-prost

Cum sa adori un prost? Nu! Nu este o întrebare retorica … Este chiar o tema de actualitate. Prea de actualitate, intr-o lume in care valorile s-au inversat mai rau decât rolurile. E ca un manual de instrucțiuni. Prostul întoteauna vine cu instrucțiuni de folosire. Instrucțiuni fixe. Precum gândirea acestuia.

Si atunci, cum sa adori un prost? E simplu … Se ia una bucata minte, se curată complet de orice prejudecata si arunca in colțul cel mai întunecat al camerei. Se ia una bucata inima, se deschide si se presară cu multe promisiuni deșarte si repetate mult prea asiduu. Se ia una bucata încredere, se așterne in fata prostului si se manifesta necondiționat. Necondiționat de faptul ca prostul de lângă tine te minte cu zâmbetul pe buzele prea câș atunci cand simte ca te pierde între doua zile de cearta conjugală. Se ia una bucata suflet, se mototolește bine si se ghemuiește rau de tot in colțurile inimii deja frânte.

De interes:  INTERVIU: Medicul Virgil Musta, despre folosirea Ivermectinei în tratamentul coronavirusului

Dar prostul nu va ceda. Va continua sa te alinte cu vorbe si va continua sa iti arate prea putine fapte. Mai departe, se ia una bucata vina si se atribuie personal, in tot si in toate. Pentru ca tu esti singurul vinovat in tot acest tablou tragi-comic. Nu prostul de lângă tine. Nu el. El este prostul perfect pentru tine si pentru ceilalți. Însă cea mai mare vina pe care tu o porți este ca accepți si continui.

Si atunci ce-i de făcut? E simplu. Se ia una bucata minte, inima si suflet, împreuna cu trupul tau încă nedescoperit si se despart de prostul de lângă tine. Iar mai apoi, se ia una bucata Viata si se trăiește asa cum ar trebuie sa fie trăită. Departe de prosti si impostori sentimentali.

Si totuși, cum sa adori un prost?

Cu siguranța e posibil. Dar trebuie sa fii mai prost ca el!🙂

Citește mai multe pe:

De interes:  Legea carantinării și izolării intră în vigoare de astăzi

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.