Bojan Butulija a început munca de antrenor la Reșița: „Este o onoare să fiu din nou aici, mă simt ca acasă” – Banat FM

Bojan Butulija a început munca de antrenor la Reșița: „Este o onoare să fiu din nou aici, mă simt ca acasă”

Bojan Butulija, noul antrenor al echipei de handbal CSM Reșița, a condus ieri primul antrenament al rosso-nerilor. Component al echipei care a scris cele mai frumoase pagini din istoria handbalului reșițean, Butulija speră să aibă succes și ca antrenor în orașul de care îl leagă atâtea amintiri plăcute.
Triplu câștigător al Cupei Challenge cu cea mai frumoasă echipă de handbal a Reșiței, Bojan Butulija a revenit în orașul în care mărturisește că se simte ca acasă. După ce i-a urmărit pe rosso-neri din tribună la meciul cu CSM Focșani, fostul inter al Reșiței a condus ieri după-amiază primul antrenament al CSM-ului. Bojan Butulija și-a exprimat speranța că acesta e începutul unei noi perioade frumoase pentru handbalul din urbea de pe Bârzava.
„Sigur, mă întorc la Reșița cu gânduri frumoase. Este o onoare pentru mine să fiu din nou aici, de această dată în funcția de antrenor. Am plecat de aici acum aproape 10 ani, în sezonul în care am câștigat Cupa României. Sunt foarte fericit că am revenit, m-am simțit aici tot timpul ca acasă. Iubesc și Reșița, și România, este o țară care iubește handbalul. Sper că vom reuși să facem o treabă bună și trebuie să supraviețuim în Liga Națională. Voi face tot ce pot și voi încerca să-i trag și pe băieți, astfel încât să reușim să rămânem în Ligă și să creăm o echipă competitivă pentru următoarea ediție de campionat. Băieții s-au prezentat foarte bine la ultimul meci și cred că au dovedit că au calitate. Le cer suporterilor Reșiței să aibă răbdare, să încurajeze echipa, pentru că noi vom da pe teren tot ceea ce avem mai bun. M-am reîntâlnit cu vechi colegi și prieteni, Ilie, Mișa, Paloma sunt aici, împreună cu ei și cu ceilalți am scris istorie pentru handbalul reșițean. Am fost atunci o echipă extraordinară, o gașcă foarte bună, și eu zic că Reșița merită să aibă iar o echipă care să se apropie măcar de rezultatele de odinioară”, a spus Bojan Butulija.
Noul antrenor al CSM-ului îl va avea alături pe Ilie Vaidasigan, ca antrenor secund. De asemenea, Butulija se va putea baza pe serviciile a doi jucători care n-au putut evolua deocamdată pentru rosso-neri. Este vorba despre georgianul Shota Tevzadze și sârbul Dușan Trifkovic, care și-au obținut dreptul de ședere temporară pe teritoriul României, până în data de 30 iunie 2020.
Primul examen al CSM-ului sub comanda lui Bojan Butulija va fi meciul din Cupa României cu Minaur Baia Mare, joc programat în data de 3 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Reșița. Urmează apoi, pe 10 noiembrie, deplasarea la CSM Vaslui, joc din etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor.

De interes:  Bilanț coronavirus 14 decembrie: 946 cazuri noi și 106 decese dintre care 17 anterioare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.