„Señorita”, emoționanta colaborare dintre carismaticul Shawn Mendes și frumoasa artista cubaneză Camila Cabello, a stabilit un record pe Spotify, devenind cel mai de succes duet masculin / feminin de pe această platformă de streaming.

După featuring-ul „I know what you did last summer” din 2016, Shawn Mendes colaborează din nou cu artista Camila Cabello, și lansează „Señorita”, o piesă de vară ce prezintă o radiografie fidelă a sentimentelor de dragoste la început de drum.

„Señorita” este un single aparte, ce ascunde într-o structură muzicală minimalistă secretul unei producții remarcabile. Piesa este scrisă de Shawn și Camila împreună cu Andrew Watt, Benny Blanco, Ali Tamposi, Charli XCX, Jack Patterson și Cashmere Cat și produsă de către Andrew Watt, Benny Blanco și Cashmere Cat.

Vizualul este regizat de Dave Meyers și îi are ca protagoniști pe cei doi artiști. Clipul ilustrează aspecte ale unei povești de iubire.

Originar din Toronto, Shawn Mendes este un artist complex, renumit pentru sensibilitatea și delicatețea pieselor sale. Cel de-al treilea album al său, „Shawn Mendes”, lansat în luna mai a anului trecut, a reprezentat un succes global – materialul a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard 200, a fost #1 în peste 80 de țări și a reprezentat un fenomen în țări precum Australia, Canada, Mexic, Belgia și Olanda.

De interes:  Plaje din Sardinia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.