Calitatea unui dulap metalic este data de durabilitatea si rezistenta acestuia. Totodata, iti doresti un obiect ergonomic, a carui forma sa fie adaptata la conditiile specifice de munca si de utilizare. Astfel, momentul in care il achizitionezi trebuie sa fie cel in care faci o investitie de lunga durata.

Calitatea unui dulap metalic respecta intotdeauna criteriile mentionate anterior, indiferent de scopul pentru care il achizitionezi. De cele mai multe ori, dulapul este folosit pentru depozitarea urmatoarelor obiecte:

• Scule si unelte;
• Medicamente si substante periculoase;
• Obiecte de curatenie;
• Desene, planse;
• Acte, hartii, documente etc.

Dincolo de adaptarea la cerintele locului de munca, este important ca dulapul metalic pe care il achizitionezi sa respecte normele de siguranta impuse. Pentru a te asigura ca faci o investitie financiara de lunga durata, nu trebuie decat sa respecti urmatoarele indrumari.

1. Tine cont de specificatiile tehnice!

Fiecare piesa de mobilier are diferite caracteristici, astfel incat este important sa iti rezervi timp pentru a analiza oferta de pe piata. Doar asa, poti fi sigur ca ai gasit ceea ce cautai si ca te vei putea bucura de acest dulap mult timp dupa ce l-ai achizitionat.

De interes:  Lider autoritar în Superligă! Timișoara Saracens a obținut o nouă victorie

In primul rand, dimensiunea este importanta. In functie de spatiul de care dispui, poti opta pentru modele ale caror dimensiuni variaza intre 500 x 450 x 1.000 de milimetri si 1.800 x 450 x 2.500 de milimetri.

De asemenea, ai libertatea de a alege o culoare care se potriveste incaperii in care vei aseza aceasta piesa de mobilier. Astfel, poti alege intre gri antracit, alb, albastru, galben, gri si negru, portocaliu, rosu, verde sau metalizat.

2. Alege dulapuri cu o structura rezistenta!

Rezistenta unui dulap metalic garanteaza siguranta oferita de acesta. Din acest motiv, ar trebui sa alegi piese realizate din tabla de otel profilata, cu grosimea nu mai mica de 0,6 mm.

3. Dulapul ar trebui sa fie livrat in stare asamblata

Asamblarea unui dulap metalic poate fi extrem de dificila. Din acest motiv, apeleaza la furnizori care livreaza dulapul deja asamblat, astfel incat sa poti observa robustetea acestuia, calitate care determina cat de stabil si de compact este modelul tau.

De interes:  Iată 5 motive pentru care oamenii adoră stickerele

4. Cauta modele cu sistem de inchidere eficient!

Alt aspect de care trebuie sa tii cont are legatura cu sistemul de inchidere al dulapului, care trebuie sa fie cat mai practic si mai eficient cu putinta. Doar asa, iti vei putea depozita ustensilele in siguranta. Cele mai populare modele de dulap metalic detin un sistem de inchidere sus-jos (in 3 puncte).

5. Asigura-te ca noua ta achizitie respecta normele de siguranta

Pentru siguranta, alege un dulap ignifug termorezistent. Acesta se va dovedi deosebit de util, mai ales daca trebuie sa depozitezi substante toxice sau periculoase, dar si produse care necesita anumite conditii speciale de pastrare.

6. Cauta modele cu seif!

Pentru obiecte sau acte cu importanta deosebita, poti opta pentru un model cu seif. Indiferent ce vei depozita in acesta, ai siguranta ca nimeni nu are acces la lucrurile tale.

7. Comanda online!

Cumparaturile online vin cu o serie de avantaje. Daca alegi sa achizitionezi o astfel de piesa de mobilier online, vei putea compara ofertele din diverse magazine si iti va fi mai usor sa faci o achizitie satisfacatoare.

De interes:  În vremuri grele, ASU Poli revine pe „Știința”!

In magazinul online OfficeClass.ro, gasesti o gama diversa de dulapuri metalice, cu dimensiuni si caracteristici adecvate tuturor cerintelor. Nu trebuie decat sa explorezi colectia si sa il alegi pe cel care se potriveste nevoilor tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.