Cum alegi filmele si serialele le care sa te uiti

Cum alegi filmele si serialele

In fiecare an apar o gramada de seriale cu foarte multe sezoane la care se adauga si foarte multe filme, iar tu te trezesti cu o lunga lista de titluri nestiind pe care sa le alegi.

In continuare iti voi prezenta cateva variante de a alege filmul sau serialul perfect.

Fa-ti abonament la Netflix sau la alt serviciu de streaming si vezi care sunt cele mai noi seriale si filme lansate acolo si pur si simplu da play si vezi daca iti place sau nu. Uneori un film sau un serial bun poate sa apara cand te astepti mai putin. Vei observa ca sunt productii foarte interesante si tocmai bune de urmarit chiar daca actorii sau titlurile nu te atrag asa de mult.

Cand vine vorba de a merge la cinematograf treaba se complica putin deoarece vrei sa dai banii pe un bilet doar daca stii ca filmul are potential. A merge la cinematograf cu siguranta merita deoarece experienta este cu totul diferita fata de televizorul de acasa. Asadar, uneori chiar merita sa risti sa pierzi bani cu un bilet cumparat pentru un film mai slab decat te asteptai deoarece sansele ca tu sa afli inainte, de la prieteni sau de pe internet, ca filmul este slab sunt destul de mari si atunci stii sigur sa nu iei bilet.

De interes:  Doamnele și domnișoarele vor fi reginele șoselelor pentru o zi!

Asadar daca vrei sa vezi filme bune trebuie sa te interesezi putin si sa vezi ce spun prietenii si cunostintele de ele. Cu toate astea poti incerca si sa cauti recomandari in alta parte, cum ar fi sa cauti pe internet recomandari ale bloggerilor sau venite din partea diferitelor site-uri de profil. In general este destul de simplu sa iti dai seama daca ceea ce citesti este real sau nu, iar daca prinzi incredere in cel care scrie recomandarile te poti intoarce pe site-ul sau blogul lui de fiecare data cand ai nevoie de titluri noi de vazut.

Concluzia este ca, datorita internetului, avem foarte multe locuri in care putem cauta recomandari si prin prisma faptului ca putem compara o recomandare cu alta, putem sa ne dam seama care sunt reale si care nu. Astfel te poti asigura intotdeauna ca vezi filmul sau serialul potrivit.

In loc de incheiere pentru articol, o sa vin si eu cu niste recomandari de filme si seriale:

De interes:  Președinta Maia Sandu promulgă legea care recunoaște limba română ca limbă de stat în Republica Moldova

Filme pe care merita sa le vezi: Joker, seria de filme Star Wars, Avengers, Iron Man, Before I Met You, Game Night, CHIPS si Nerve.

Seriale pe care merita sa le vezi: Power, Tell Me a Story, Suits, Titans, Arrow, Narcos, Breaking Bad, Lie to Me, Leverage, The Flash si Deadly Class.

Vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.