Firma SEO – trei pasi simpli care te ajuta sa faci alegerea potrivita

Firma SEO

Alegerea partenerului care sa se ocupe de optimizarea afacerii tale este o sarcina importanta. Sa colaborezi cu echipa perfecta, inseamna succes, numerosi clienti si beneficii, o alegere mai putin inspirata poate aduce o serie de oportunitati pierdute. In randurile urmatoare vei descoperi trei pasi simpli care sa te ajute sa alegi firma SEO perfecta pentru afacerea ta.

Nu te limita la o singura oferta

Inainte de a alege o agentie SEO descopera cateva detalii legat de ce inseamna SEO, ce presupun tehnicile de optimizare dar si cum iti influenteaza businessul. Daca te-ai familiarizat cu termenii si instrumentele specifice, realizeaza un research. Analizeaza care sunt furnizorii de servicii de optimizare. Google este cel mai important etalon, poti face o lista cu agentiile SEO de pe primele doua pagini afisate de acest motor de cautare. Verifica pagina de portofoliu, si descopera care sunt colaboratorii fiecareia dintre companii. Poti cauta recenzii legat de activitatea acestora, elimina-le de pe lista pe cele cu multe recenzii negative.

De interes:  Ce trebuie să ştii înainte de a achiziţiona un pat pliabil

Solicita mai multe oferte

Din lista lunga creata contacteaza 4-5 agentii SEO si cere detalii legate de proiectul pe care doresti sa il promovezi. Stabileste de la inceput aspectele legate de tipul campaniei, instrumente de optimizare, solutii si in final cere o oferta de pret.

Pentru a beneficia de solutii cat mai obiective, nu ezita sa ceri detalii si sa oferi informatii legate de obiective, buget, competitori, strategii, disponibilitate. Trebuie sa stii de la inceput ca orice campanie de optimizare SEO presupune acces la bazele de date si la aplicatiile legate de Analytics si Search Console.

Compara informatiile primite

Dupa ce primesti toate informatiile solicitate realizeaza o analiza completa. Verifica daca iti sunt indeplinite solicitarile si daca solutiile agentiei SEO sunt compatibile cu necesitatile afacerii tale. Nu ezita sa ceri detalii legate de obiectivele masurabile si asumarea acestora.

Analizeaza cu atentie oferta de pret si transparenta costurilor, in astfel de parteneriate bugetele pot suferi modificari, de aceea este important sa stii de la inceput care sunt costurile de baza si ce costuri suplimentare pot aparea pe parcurs.

De interes:  Amenajarile nu trebuie sa reprezinte o adevarata bataie de cap

Inainte de a semna contractul cu firma SEO nu uita sa verifici clauzele contractuale. Este important sa parafezi un parteneriat de comun acord, din care poti iesi cu usurinta in cazul in care rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor, sau in situatia in care apar  situatii neasteptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.