Pentru un smoothie bun este necesar un blender care are o putere suficientă pentru a amesteca fructe, legume, nuci și alimente congelate. Blenderele vin cu capacități și variate de putere diferită și o serie de setări pentru amestecuri presetate sau manuale. Calitatea unui smoothie, depinde de cele mai multe ori de alegerea blenderului potrivit.

În ultimii ani, smoothie-urile au devenit un mod facil de a consuma cantitatea necesară de vitamine. La urma urmei, combinarea și consumul de produse este mai simplă decât consumul de salate spre exemplu. Pentru a face ceva cremos, puteți folosi fructe și nuci. Alternativ, pentru a face o băutură energizantă, care este o metodă excelentă de distribuție a nutrienților, puteți combina în blender spanacul și frunzele de salată. În timp ce pe piață puteți găsi mai multe mixuri de smoothie la sticlă, nimic nu se compară cu unul proaspăt preparat chiar în bucătăria ta. Ai avantajul de a crea propriul mix cu ingredientele pe care le ai și să îl adaptezi la gusturile tale și în parametrii rutinei tale nutriționale personale. În altă ordine de idei, veți putea reduce consumul de zahăr. Aroma naturală a fructelor fără adaos de zahăr este uimitoare.

Smoothie-ul tău de dimineață, poate fi mult mai bun dacă ai blenderul potrivit. Dacă ați încercat vreodată să faceți un smoothie, știți că la unele modele de blendere, rămân bucăți întregi de fructe sau legume. Acest lucru poate fi din cauza unei lame puțin performante. Vrei un blender care să poată prelucra cu ușurință alimente tari. Blenderele de mare putere pot fi scumpe, dar va trebui să vă echilibrați dorințele cu capacitatea și bugetul disponibil.

Blenderele sunt disponibile în versiuni de putere cuprinse între 300 și 2000 de wați. Cu puterea cea mai mică, puteți amesteca o varietate mare de alimente. Însă trebuie să știți că cu cât puterea este mai mică, cu atât blenderul funcționează mai greu și asta scurtează inevitabil durata de viață a aparatului. Trebuie să vă întrebați cât de mult utilizați blenderul și ce planificați să amestecați cu el. De asta depinde dacă vi se potrivește un blender cu putere redusă sau unul cu putere mai mare.

Dacă intenționați să faceți un smoothie în mod regulat, este recomandat să cumpărați un blender cu o putere de peste 500 W. Înainte de a cumpăra, confirmați acest aspect.

Nu trebuie să cumpărați cel mai scump model, dacă scopul tau este de a face un smoothie bun. Majoritatea modelelor din piață, cu o putere decentă și de la un producător dedicat, se vor isprăvi cu această sarcină.

Un blender de mână, vertical este o alegere pe care mulți o evită la fabricarea smoothie-urilor. Este o modalitate foarte convenabilă de a face un singur smoothie în vasul din care intenționați să-l beți. În afară de simplitate, opus unui blender tradițional, un blender cu imersiune este extrem de ușor de curățat și depozitat. Îl puteți folosi și la prepararea de supe sau sosuri, crema pentru tort, maioneză de casă și alte preparate culinare.

Citește continuarea articolului pe: https://smartbuyer.ro/

De interes:  Timișoara va avea și din toamnă baschet masculin de prima ligă. Primăria mai poate avea însă emoții pentru problema SCM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.