aspirator fara sac

Este peste tot. La televizor, in magazine, pe raioanele marilor magazine…aspiratorul fara sac se bucura de un succes imens in randul utilizatorilor de cativa ani deja. Succesul sau se datoreaza bineinteles marcii Dyson care a conceput primul aspirator de acest tip dar si numeroaselor avantaje oferite. Numeroase sunt persoanele care in ziua de azi ezita intre aspiratoare cu sac si aspiratoare fara sac. Pentru a te decide mai usor, poti folosi un site gen Comparix sau sa citesti avantajele si dezavantajele oferite de un aspirator fara sac expuse mai jos.

Avantajele aspiratorului fara sac

Aspiratorul fara sac echipeaza din ce in ce mai multe locuinte. Este echipat cu cele mai noi tehnologii ceea ce explica succesul sau rasunator. Atunci, care sunt avantajele unui aspirator fara sac?

Este economic si ecologic. Este bineinteles principalul avantaj al aspiratorului fara sac si cel care este scos in evidenta cel mai adesea de constructori. Este adevarat ca mai putini saci inseamna automat mai putine deseuri si este un lucru bun pentru planeta. Insa, daca nu cumperi saci, acest lucru inseamna ca vei face in egala masura economii in ceea ce priveste acihzitionarea de saci.

De interes:  SEO sau marketing online – ce să alegi pentru afacerea ta?

Un aer eliminat mai sanatos. Sacul este eliminat printr-o filtrare ciclonica sau multiciclonica. Este vorba in realitate de niste tuburi special concepute sa separe aerul de praf. Forta centrifuga este cea care va separa aerul de praf. Rezultatul? Un aer eliminat mult mai sanatos deoarece va fi filtrat in mai multe reprize inainte de a fi eliminat in locuinta ta. In momentul in care alegi un aspirator fara sac trebuie sa ai in vedere calitatea filtrarii. Un must este o filtrare echipata cu un filtru HEPA 13. Ceea ce inseamna ca aspiratorul fara sac este aliatul de pret al persoanelor care sufera de astm si de alergii.

O aspirare constanta. Un alt punct forte oferit de aspiratorul fara sac: aspirarea sa constanta. Cu ajutorul unui aspirator cu sac se intampla adeseori sa vezi cum puterea slabeste pa masura trecerii timpului. Acest lucru se intampla de obicei cand se umple sacul. Acest lucru nu se va intampla cu aspiratorul fara sac. Oferirea aspiratorului o aspirare constanta este unul din punctul forte al tehnologiei ciclonice.

De interes:  Rectificarea bugetară la Berliște reușește să acopere doar „două ajutoare de înmormântare”

Un aspirator puternic

Pe vremuri, aspiratoarelor fara sac li se reprosau ca nu sunt suficient de puternice. Nu mai este cazul in ziua de azi. Aspiratoarele fara sac sunt la fel de puternice ca si aspiratoarele cu sac. Nu mai exista diferente intre cele doua. Puterea este constanta datorita tehnologiei ciclonice. In general, puterea este unul din principalele avantaje ale aspiratoarelor fara sac.

Dezavantajele aspiratorului fara sac

Aspiratorul fara sac nu este perfect. Are si dezavantaje pe care este bine sa le cunosti inainte de a-l achizitiona, pentru a evita surprizele neplacute.

Nu este foarte silentios

Este unul din dezavantajele aspiratoarelor fara sac, chiar daca constructorii au facut eforturi in acest sens. Daca esti in cautarea unui aspirator silentios trebuie sa stii ca marca Rowenta este cunoscuta pentru gama sa Air Force Silence care are un numar de decibeli mai scazut decat alte aspiratoare existente pe piata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.