Campania electorală pentru prezidențiale este în toi, și, aproape inevitabil, apar și încălcări ale regulamentului strict pentru această perioadă. În Timișoara, este vorba despre un cort al PSD, pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, dar și un cort al Partidului Rezist, din care face parte Petrică Folică.

Acest gen de mijloace de propagandă electorală nu mai pot fi afișate în această perioadă. PNL a făcut sesizări la Biroul Electoral Județean Timiș. PSD avea un astfel de cort amplasat în Piața Libertății, cu inscripția „Semnează aici pentru un președinte aproape de oameni”, referitor, bineînțeles, la Viorica Dăncilă. De asemenea, în Piața Operei exista un cort al Partidului Rezist, cu inscripția „Când rezistența devine datorie”. Biroul Electoral Județean a dispus înlăturarea corturilor, printr-o decizie ce poate fi consultată aici. Măsura urmează să fie pusă în practică de autoritățile locale.

Decizia poate fi contestată în 48 de ore. PNL a făcut sesizarea sâmbătă, iar luni, corturile erau tot în cele două piețe centrale.

De interes:  Unde jucăm păcănele pe bani reali online?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.