Marius Vasiliu, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost prezent ieri, 4 martie, la Inspectoratul General de Aviație al MAI, cu ocazia ceremoniei care a marcat recepția a 3 elicoptere H135 SMURD, destinate gestionării situațiilor de urgență, ce au fost achiziționate prin proiectul VIZIUNE 2020, finanțat prin PO Infrastructura Mare 2014-2020.

„Vă doresc să folosiți aceste elicoptere doar în aplicații, dar, dacă va fi cazul, să puteți interveni într-un timp cât mai scurt pentru a putea salva vieți omenești”, mărturisește Marius Vasiliu, subliniind că salvarea vieților este principalul motiv pentru finanțarea unor astfel de proiecte. Vasiliu declară că vor continua și în perioada de programare 2021-2027 parteneriatul cu IGSU, fiind un beneficiar și partener serios inclusiv în privința Planului Național de Redresare și Reziliență, care va fi finalizat în următoarele zile.

De interes:  Mustesc problemele în Spitalul din Caransebeș. Maria Mălăescu vine în fața consilierilor locali cu... factura pentru cădiță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.