Editarea fotografiilor poate face chiar si cele mai obisnuite imagini sa para extraordinare. Daca ai imagini din vacanta, imagini de familie, imagini de petrecere, imagini de la o ocazie speciala sau orice reprezentare a unor amintiri minunate, atunci editarea imaginilor le poate face si mai memorabile.

 

Un studio foto profesionist te poate ajuta in acest sens. Este vorba de photowire.ro. Aici poti obtine servicii profesioniste in acest sens, indiferent daca ai nevoie de editare foto pentru fotografii de familie, fotografii de produse, de la nunti sau botezuri si asa mai departe. Editarea imaginilor te poate ajuta, de asemenea, sa iti largesti domeniul de activitate si sa iti dezvolti potentialul. De exemplu, daca detii un serviciu de catering alimentar sau o afacere imobiliara si doresti sa atragi mai multi clienti, atunci editarea imaginilor te poate ajuta sa faci asta obtinand  imagini uimitoare care vor intriga si vor atrage clientela pe care doresti sa o impresionezi.

De interes:  Investiție cu bătaie lungă! Încep lucrările la o școală veche de peste un secol

 

Editarea imaginilor, nu inseamna doar imbunatatirea imaginilor. Restaurarea imaginilor fotografiilor vechi face parte, de asemenea, din acest set special de abilitati. Exista, de asemenea, preferinte specifice de imagine care difera de la o cultura la alta, care trebuie sa fie luate in considerare atunci cand este facuta editare foto profesionala.

 

Editarea foto a portretelor se poate face nu doar pentru portretele personale, ci si pentru utilizarea in proiecte comerciale, cum ar fi pentru imaginile de moda din revistele de moda, pentru site-urile de moda sau pentru site-urile de magazine ce comercializeaza produse fashion. Cand se realizeaza editarea fotografiilor pentru astfel de portrete, poti fi sigur ca vanzarile vor creste exponential.

 

Editarea fotografiilor este utila si pentru firmele de servicii imobiliare, unde poti creste atractivitatea estetica a proprietatilor, imbunatatind imaginile care sunt utilizate in serviciile de promovare a proprietatilor. Acest lucru poate atrage clientii potriviti si poate ajuta la vanzarea proprietatii mai repede si  poate chiar si la un pret mai bun.

De interes:  Ușa de sticlă glisantă, șansa unei case mai luminoase

 

Editarea fotografiilor de la  ocazii speciale precum nunti, zile de nastere, ceremonii de absolvire, petreceri aniversare etc., pot face evenimentele sa arate mai colorate si mai vibrante. Astfel, fotografiile vor fi mai distractive pentru privitor, facand amintirile si mai durabile.

 

Exista o multime de lucruri care pot fi realizate prin editarea fotografiilor. Unele dintre acestea sunt:

 

-Indepartarea obiectelor nedorite de fundal;

-Imbunatatirea culorilor;

-Schimbarea culorilor;

-Retusare;

-Taiere;

-Imbunatatirea aspectului prin adaugarea machiajului, fixarea parului etc.;

-Adaugarea unei persoane intr-o fotografie de grup sau eliminarea unei persoane dintr-o fotografie de grup etc.;

-Reglarea luminozitatii si a contrastului;

-Adaugarea sau eliminarea unui detaliu de fundal;

-Curatarea fotografiilor;

-Corectarea culorilor;

-Aplicarea nivelurilor, contrastului, curbelor, granulatiei, culorilor etc., pentru a imbunatati fotografiile;

-Conversia fotografiilor alb-negru in fotografii color.

 

Prin editarea fotografiilor, nu exista nicio limita a efectelor care pot fi produse intr-o fotografie simpla. Il poti face pe vecinul de la bloc sa arate ca o vedeta de la Hollywood. Poti face ca un peisaj simplu sa prinda viata prin culorile paradisului. Editarea fotografiilor poate da viata oricarei imagini cu mai multa culoare si vitalitate!

De interes:  Crearea invitatiilor de nunta: idei si sfaturi

 

Daca ai nevoie de ajutor pentru editarea fotografiilor, nu ezita sa iei legatura cu profesionistii de la photowire.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.