Cinci sfaturi pentru a gasi botine dama potrivite

Este o idee bună să iei în considerare atât forma corpului tău, cât și ținutele pe care le porți în mod normal atunci când alegi o pereche de botine, pentru că altfel ai putea ajunge să pierzi banii dați pe o pereche de cizme care arată bine, dar nu pe tine.

Aceste cinci sfaturi te vor ajuta să alegi cele mai măgulitoare botine damă pentru forma corpului tău și cel mai bun stil pentru ținute:

 1. Ai grijă la înălțimea botinelor

Punctul în care partea superioară a botinei se va opri va afecta cât de măgulitoare sunt botinele pentru picioarele tale. Regula generală este că cea mai măgulitoare înălțime de botine damă este cea care îți taie piciorul în partea cea mai îngustă. Motivul este că partea de sus a botinei va trasa o linie peste picior, așa că, dacă face acest lucru într-un punct îngust, picioarele tale vor arăta subțiri. În schimb, dacă botina îți taie piciorul într-un punct în care acesta este mai lat, picioarele tale vor arăta în general mai late. Așadar, alege o pereche de botine damă care să evidențieze punctul cel mai îngust al picioarelor tale, astfel încât ele să aibă un aspect impecabil.

De interes:  Cum să ne îmbrăcăm iarna aceasta? Top 5 sfaturi utile

Câteva alte aspecte de remarcat sunt că:

Botinele înalte vor ajuta la alungirea picioarelor și sunt o opțiune excelentă dacă porți jeans sau pantaloni trei sferturi și nu vrei să arăți un gol de piele.

Și înălțimile scurte de botine damă pot scurta picioarele, dar ele pot arăta bine cu pantaloni sau blugi mai lungi și mai strâmți.

 1. Ia în considerare lățimea gleznei

Botinele strâmte pot subția și alungi picioarele. Stilurile care îmbrățișează piciorul sunt o opțiune excelentă dacă vrei să porți blugi sau pantaloni trei sferturi sau largi, ele stând frumos sub marginea de jos a blugilor. Și întotdeauna vor arăta șic cu fuste și rochii.

Botinele care arată mai late pe gleznă sunt o modalitate excelentă de a face o gleznă lată să pară mai subțire.

Pe de altă parte, dacă ai glezne foarte subțiri, o pereche de botine damă cu tăietură largă îți poate accentua gleznele înguste și poate ajunge să te arate mai lată, mai ales dacă le porți cu rochii sau fuste.

De interes:  Incendiu in cartierul Țerova !

Ghetele cu guler larg sunt cele mai potrivite dacă îți place să porți blugi skinny, deoarece poți introduce cu ușurință tivul blugilor în glezna ghetei

 1. Uită-te la forma botului

O pereche de botine damă cu vârful ascuțit va alungi piciorul, făcându-l să pară mai lung și mai îngust, în timp ce un vârf pătrat sau rotund poate scurta piciorul.

 1. Ia în considerare înălțimea tocului

Un toc mediu până la înalt va subția și va alungi picioarele, în timp ce o botină plată te va scurta.

 1. Nu uita de forma tocului

Un toc subțire, stiletto pare adesea puțin zdrobit la femeile cu o formă de pară. Un toc gros și drept va fi mult mai măgulitor. Și dacă ai picioare subțiri, atunci un toc gros poate sublinia slăbiciunea și poate arăta puțin ciudat. Un toc subțire îți va echilibra mult mai bine corpul.

Nouă moduri în care să porți botine damă:

 • Dacă botinele nu sunt suficient de largi pentru a-ți ascunde blugii, atunci rulează tivul blugilor astfel încât să stea chiar deasupra tăieturii botinei.
 • Pentru o alungire de impact a picioarelor, potrivește culoarea cizmelor cu pantalonii pe care îi porți.
 • Poartă botine damă cu pantaloni trei sferturi.
 • Poartă pantaloni cu fermoar la gleznă.
 • Dacă botina este suficient de largă și pantalonii tăi suficient de îngustați, pur și simplu introdu-i în botină.
 • Mergi cu picioarele goale.
 • Tendința pentru denimul decupat nu este pe gustul tuturor, dar este o tendință excelentă de asociat cu botine damă.
 • Poartă botine damă cu o rochie maxi.
 • Poartă botine cu o pereche de colanți într-o culoare contrastantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.