Ce-i drept, Maria nu a venit singură, dar exact așa cum recunosc colegii ei de scenă, cine a mers marți seară la Cinema Dacia pentru Mincu sau Banciu? Nimeni! Maria Popovici a fost cea pentru care zeci de oameni au ales să vadă spectacolul „La bine și la rău”.

Seară de distracție pentru zeci de reșițeni care au participat marți la spectacolul „La bine și la rău”, susținut de Maria Popovici, Alexandru Banciu și Alexandru Minculescu, un show cu de toate: educație, religie, politică, dar mai ales, relații. Mai e cineva care nu știe că Maria Popovici și Alexandru Minculescu s-au căsătorit anul trecut? În 26 octombrie? După 8 ani de relație? Evident, după cum spune și numele spectacolului, acesta este și subiectul principal al show-ului prezentat deja în mai multe localități din România.

Primul care a urcat pe scenă a fost Alexandru Banciu, cel care, la fel ca în spectacolul din 2017, nu s-a ferit de autoironie. A urmat apoi Maria Popovici, cu întâmplări din căsnicia cu Mincu, din show-urile susținute în țară, dar și despre tipologia „divelor” din ziua de astăzi. Minculescu a fost însă mult mai profund, tranșând cu zâmbetul pe buze problemele actuale, de la politică, la birocrație și serviciile pe care cu toții ajungem, la un moment dat, să le folosim.

De interes:  Supărare la alb-violeți după ultimul amical! Lugojenii așteaptă partida de la Lupac!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.