Aflat în imposibilitatea de a oferi soluții cetățenilor, în lipsa instrumentelor necesare (sprijin politic și financiar), Adrian Torma a fost prompt în privința renunțării la cârma orașului Moldova Nouă. Cine e de vină pentru haosul de la malul Dunării?

Weekendul trecut, în fața mulțimii prezente pe faleza Dunării cu ocazia Zilelor Orașului Moldova Nouă, Adrian Torma îi înștiința pe oameni că este ultimul eveniment la care mai participă în calitate de primar. În contextul demisiei, acesta își motivează decizia și afirmă că a recurs la acest gest nu din lașitate, ci pentru că și-a dorit mult mai mult pentru orașul Moldova Nouă: „Și eu îmi doresc drumuri mai bune, și eu îmi doresc locuri de muncă, școli, spitale etc. Nu trebuie să-mi spună oamenii că e nevoie. Îmi doresc să scăpăm de câini și atâta timp cât eu nu am instrumente, fie partea financiară sau calitatea oamenilor din jur, atunci sunt pus în imposibilitatea de a-mi duce la final obiectivele”, a declarat Torma pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Să cumperi și să porți haine second-hand este minunat

În ciuda faptului că era atras de munca depusă în cadrul administrației publice locale, subliniind că provocările îl caracterizează cel mai bine și că este convins că s-a născut pentru a le face față, Adrian Torma atrage atenția că ceea ce se-ntâmplă în momentul de față în administrațiile publice locale nu este deloc o provocare, ci „o bătaie de joc la adresa cetățeanului român, a plătitorului de taxe și impozite onest care-și dorește să vadă că din banii lui se-ntâmplă lucruri”.

Deși își asumă vinovăția pentru tot peisajul în care se află orașul de la malul Dunării, fostul primar vede în Guvernul României cel mai mare inamic al electoratului: „Cel mai vinovat e Guvernul României care niciodată nu a ascultat de nevoile cetățenilor! Nu a ascultat nici de nevoile cetățenilor județului Caraș-Severin, dar, mai ales, nu a ascultat de nevoile orașului Moldova Nouă”.

Până la această oră, demisia anunțată de Adrian Torma nu a fost transmisă Prefecturii Caraș-Severin.

De interes:  Să nu uităm de cei care au plecat dintre noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.