Containere modulare sunt folosite de multi ani in scopuri comerciale, domestice si industriale. Acestea sunt concepute pentru a crea locuinte durabile si economice intr-un timp foarte scurt. O casa din containere modulare este unica prin faptul ca este fabricata conform specificatiilor exacte care raspund nevoilor tale individuale.

 

Containerele sunt proiectate si personalizate pentru a crea casa de vis a fiecarei familii. In plus, acestea pot fi reconfigurate in functie de nevoile crascande ale familiei si pot fi relocate cu usurinta oriunde se doreste. Astfel, nu va trebui sa parasesti niciodata casa in care te simti atat de confortabil, indiferent de localitatea sau zona in care te muti.

 

Locuinta poate fi construita conform cerintelor tale si poti aduce imbunatatiri casei existente oricand doresti. Atunci cand ai nevoie de o camera pentru a lucra in liniste, un studio, o sala de fitness sau o bucatarie mai mare, o casa din containere modulare iti permite sa faci modificarile necesare fara sa fie nevoie sa te muti.

De interes:  Accident mortal la Reșița! Un pieton și-a riscat viața trecând strada prin loc nepermis!

 

Costuri reduse si mai putine autorizatii

 

Locuintele prefabricate nu necesita autorizatii speciale pentru a fi aprobate de guvernul local al orasului si nu exista restrictii privind construirea unei case din containere modulare. Aceste case nu sunt supuse reglementarilor de mediu si nu necesita nici aprobarea consiliului local de zonare. Aceste containere de locuit pot fi expediate direct de la producator catre cumparator, fara a astepta procesul de aprobare.

 

Deoarece sunt realizate intr-o fabrica, casele din containere modulare nu implica alte costuri suplimentare in ceea ce priveste forta de munca. Fiecare casa include planuri detaliate de constructie si toate materialele necesare de care va fi nevoie pentru finalizarea constructiei. Odata ce incepe proiectul de constructie, nu este nevoie sa angajezi personal suplimentar pentru a lucra la proiect.

 

O casa din containere modulare poate fi achizitionata sub forma de kit, cu toate materialele necesare si un plan de constructie detaliat. Casele standard sunt vandute la un pret accesibil. Kitul contine peretii, acoperisul, usile, ferestrele, pervazul, podeaua, panourile electrice, sistemul sanitar, corpurile sanitare, etc. Exista accesorii suplimentare precum dulapuri, chiuvete, aer conditionat si insule de bucatarie care pot fi achizitionate separat.

De interes:  Cabinet stomatologic – Servicii de calitate pentru un zambet frumos

 

Containerele modulare reprezinta o alegere foarte economica. Costul materialelor pentru casele din containere modulare este redus. Cu o casa modulara poti economisi pana la 50% din costul total al construirii unei case traditionale.

 

Usurinta in relocare si flexibilitate

 

O casa din containere modulare este o structura versatila care poate fi instalata cu usurinta pe un santier gata de constructie. Casele modulare sunt foarte usor de mutat dintr-o locatie in alta datorita faptului ca sunt preasamblate. Constructia unei case din containere modulare se face conform specificatiilor clientului. Aceasta inseamna ca nu este nevoie sa va faci griji cu privire la deteriorarea structurala cauzata in timpul asamblarii.

 

O casa din containere modulare iti permite sa alegi locatia exacta a locuintei. O astfel de casa poate fi construita si personalizata pentru a se potrivi cu terenul pe care este amplasata, precum si cu preferintele tale. Exista, de asemenea, flexibilitate in ceea ce priveste dimensiunea casei, deoarece containerele pot fi reconfigurate pentru a se conecta cu mai multe unitati, oricand doresti.

De interes:  A crescut incidenţa cazurilor de Covid19 la nivelul judeţului Caraş-Severin

 

Articol publicat de agentia sicmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.