USR Caraș-Severin, în eroare totală! Nicio problemă la Ocolul Silvic Banatul Montan!

Grija USR Caraș-Severin față de posibilele tăieri ilegale din Dealul Golului nu este fondată. Sau cel puțin, vina nu trebuie aruncată în curtea Ocolului Silvic Banatul Montan, acesta nefiind administratorul zonei specificate. Ba mai mult, nimeni nu a cerut demisia șefului instituției!

Atacurile USR Caraș-Severin sunt nefondate! Acuzațiile potrivit cărora Ocolul Silvic Banatul Montan ar fi aprobat o serie de tăieri de copaci în zona Dealul Golului sunt greșite, având în vedere că pădurea din arealul respectiv nu se află în administrarea Ocolului, se arată într-un punct de vedere semnat „Director Sef-ocol”. „Ocolul Silvic Banatul Montan nu administrează fondul forestier la care USR Caraș-Severin face referire. Acest lucru l-am transmis și în scris, ca răspuns la adresa primită, cu maximă celeritate. Am participat activ la identificarea problemelor, indicând administratorul de drept al respectivului fond forestier, primind asigurări de la reprezentații USR că se va publica o revenire asupra afirmațiilor făcute de aceștia în spațiul public”. Revenire pe care USR Caraș-Severin nu a mai transmis-o până la această oră.

De interes:  Antepenultima rundă din Liga a III-a: Trei echipe timișorene, o singură victorie, și aceea, chinuită rău | Express de Banat

CITEȘTE ȘI: Defrișări ilegale în Dealul Golului? Se vrea demiterea șefului de la Ocolul Silvic Banatul Montan!

Ba mai mult, activitatea desfășurată de Ocolul Silvic Banatul Montan este perfect legală, fapt atestat de numeroasele controale.„Toate verificările făcute de reprezentanții instituțiilor statului s-au finalizat fără a indica vreo infracțiune în activitatea acestuia și în gestionarea fondului forestier”, transmite Director Sef-ocol.

De asemena, se mai arată în comunicatul transmis, nu există o cerere din partea angajaților pentru demiterea șefului. „Informația referitoare la unele probleme între angajații ocolului și șeful de ocol este neadevărată, problemele ridicate de aceștia fiind legate de drepturile salariale, aspecte care sunt în curs de soluționare”.

Pentru că sesizările au venit din partea unui partid, Ocolul Silvic Banatul Montan a dorit să se delimiteze „de orice afirmații de natură politică menite să denigreze activitatea acestei instituții”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.