Sursa: https://www.toolsboxservices.ro/produse-55/pachet-vulcanizare-completa-echilibrat-dejantat-si-elevator-foarfeca.html

ToolsBox Services aduce o ofertă completă de utilaje profesionale pentru vulcanizare, un pachet ce include aparate de echilibrat, dejantat și un elevator tip foarfecă, toate livrate cu transport gratuit oriunde în țară și cu garanție inclusă pentru 2 ani.

Pachetul conține trei piese esențiale pentru orice atelier de vulcanizare: aparatul de dejantat model RHM R9, aparatul de echilibrat roți model RHM W260 și elevatorul tip foarfecă model RHM-S32 PRO. Acestea sunt dispozitive de înaltă performanță, proiectate pentru a eficientiza și a ușura munca în vulcanizare, făcând procesul rapid și precis.

  1. Aparatul de dejantat RHM R9 este o mașină complet automată, capabilă să schimbe roți de până la 26 inch, potrivită pentru vehicule comerciale, microbuze pentru pasageri și autoturisme ușoare. Este echipat cu un brat ajutator pneumatic pentru anvelope Run Flat și un sistem de suflare aer cu presiune ridicată, integrat în ghiarele de prindere. Acesta oferă precizie superioară datorită coloanei piramidale duble, iar tensiunea de alimentare este de 380V.
  2. Aparatul de echilibrat roți RHM W260 este dotat cu un sistem inovativ care preia distanța dintre aparat și roată și diametrul jantei cu ajutorul riglei laterale. Acesta include un indicator de poziționare plumbi cu laser și o pedală de frână. De asemenea, are un motor tip INVERTER, silentios, cu un consum mic de energie și este dotat cu iluminare LED pe interiorul jantei și un port USB pentru actualizare software.
  3. Elevatorul tip foarfecă RHM S32 PRO este un utilaj robust, cu o capacitate de ridicare de 3200 Kg și o putere a motorului pompei hidraulice de 3 kW. Este conceput pentru mașini cu suspensie sport și SUV-uri, oferind un sistem de siguranță cu deblocare automată și un sistem de protecție a picioarelor. Blocarea și deblocarea sunt automate, iar panoul electric de control este de 24 V.
De interes:  Un drum județean de piatră din Timiș face cunoștință cu asfaltul!

Aceste echipamente de vulcanizare au fost proiectate cu accent pe siguranță, eficiență și durabilitate. Calitatea metalului, grosimea acestuia, puterea cilindrilor hidraulici și panoul de comandă sunt doar câteva dintre caracteristicile care asigură fiabilitatea produselor.

De asemenea, produsele din pachetul de vulcanizare sunt conforme cu normele CE și sunt însoțite de un manual de utilizare și un ghid de întreținere.

ToolsBox Services vă oferă, astfel, un pachet complet pentru nevoile dvs. de vulcanizare, cu livrare gratuită și garanție pentru 2 ani. Cu ajutorul acestor echipamente de înaltă calitate, procesul de vulcanizare devine mai eficient și mai sigur, rezultând într-o îmbunătățire a serviciilor oferite clienților dumneavoastră.

 

Gasesti oferta completa pe: https://www.toolsboxservices.ro/

https://www.olx.ro/oferte/user/AL8DN/
sau
https://www.pieseauto.ro/piese-auto/?utilizator=toolboxservices

* elevatoare
* echipamente vulcanizare
* echipamente ITP
* aparate geometrie roti
* aparate incarcat freon
* compresoare
* dulapuri cu si fara scule
* testere diagnoza auto
* aparate curatat filtre particule DPF
* asistenta sofer ADAS
* echipamente vopsitorii auto
* stand-uri testare putere DYNO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.