Ce să facă Luminița Jivan în Parlamentul European dacă ea în Parlamentul României n-a vorbit decât 27 de secunde?!

Președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, i-a analizat activitatea deputatei Luminița Jivan, candidată PSD la alegerile europarlamentare, după care a concluzionat: România merită mai mult, merită oameni competenți la Bruxelles!

Lider al Alianței 2020 USR PLUS în Caraș-Severin, Plujar le-a recomandat celor care se vor prezenta duminică la urne să compare candidații propuși de partide înainte să pună ștampila de buletinul de vot. Nu de alta, dar în opinia sa sunt mulți politicieni care n-au ce căuta în Parlamentul European. Unii n-ar trebui să se regăsească nici în Parlamentul României, după cum sugerează același Andrei Plujar: „Pe cine să votăm, pe Luminița Jivan?! În Parlament, în doi ani și jumătate, a vorbit 27 de secunde! Ce poate să facă ea în Parlamentul European dacă i-a fost atât de greu în Parlamentul României?! De ce să alegi incompetenți, când pe lista USR sunt atâția profesioniști?!”

Plujar nu s-a oprit la Luminița Jivan, deși la adresa șefei PSD a fost cel mai critic. „Sunt mulți politicieni din Caraș-Severin în urma cărora nu se vede nimic. Putem vorbi și de domnul Mocioalcă. Eu personal nu știu ce a făcut în Parlament. Poate în comisii a fost mai activ, dar în plen eu nu l-am văzut foarte des. Nu știu mare lucru nici despre activitatea domnului Vela”, a mai spus liderul USR.

De interes:  Și Călin Dobra și Nicolae Robu au așteptări și de la noul Guvern Orban, dar și „teme” pentru noua putere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.