Cele mai rapide și mai eficiente soluții pentru a combate durerile musculare!

combate durerile musculare

Nu există nimic  mai plăcut ca satisfacția pe care o aveți după un antrenament dur, firește aici contribuie și eliberarea endorfinelor. Dar, pe măsură ce veniți acasă de la sală, știți că urmează probabil și un episod mai neplăcut de asemenea – durere musculară.

Dacă în ultima vreme v-ați schimbat drastic rutina de antrenament sau ați crescut volumul sau intensitatea regimului de fitness, durerile musculare nu pot fi evitate, dar există unele tratamente simple care pot ajuta la reducerea lor și vă pot ajuta să vă simțiți mai bine, mai repede. Încercați aceste sfaturi pentru a fi siguri că vă reveniți imediat și puteți merge iar la sală!

Ce puteți face în timpul antrenamentului?

Cea mai bună modalitate de a preveni durerea și rănirea este prevenirea, deci adăugați aceste etape importante atunci când vă antrenați:

Faceți stretching.

Înainte de antrenament este recomandată o rutină de încălzire și întindere a mușchilor pentru a va pregăti complet corpul pentru exerciții fizice și pentru a reduce efectele durerilor musculare.

De interes:  Pe site-ul TOP MOB DESIGN se gasesc cele mai frumoase piese de mobilier pentru dormitor!

Încălziți-vă înainte de antrenamentul cu greutăți

Încarcarea muschilor fara pregatire adecvata nu numai ca sporeste sansele de a vă alege cu o durere musculară severă, dar vă poate pune in pericol și poate afecta fie un tendon, ligament, sau muschi in timpul antrenamentului. Este recomandabil ca prima parte a antrenamentului să fie cardio.

Hidratați-vă corespunzător!

Hidratarea este importantă înainte și în timpul antrenamentului pentru a preveni inflamația și durerea musculară după exerciții fizice. Și, în ciuda a ceea ce companiile de băuturi doresc să credeți, apa este cea mai bună alegere pentru majoritatea exercițiilor. Dacă rutina de fitness provoacă  transpirație excesivă, fie pentru că faceți exerciții în condiții de temperatură ridicată, fie că lucrați energic, puteți consuma și o băutură sportivă în plus față de hidratarea cu apă.

Lucrați corect!

Conștientizarea posturii în timpul antrenamentului poate preveni dureri musculare inutile. În plus, veți avea mult mai multe beneficii dacă alegeță să ridicați 50 de kg corect decât 100 incorect.

De interes:  Reșița, umilită în teren, descalificată în tribună! S-a ales praful și de noul CSM!

Ce poți face după antrenament?

Folosiți mușchii care dor!

În ziua următoare antrenamentului, utilizați aceleași mușchi într-un mod diferit pentru a evita durerea. . De exemplu, dacă aveți mușchii ușor obosiți de la schi, faceți o plimbare cu bicicleta în ziua următoare.

Gheață în timpul recuperării!

Deși o baie de gheață poate ajuta la stoparea durerii musculare imediat după un antrenament, aplicarea gheții în mod regulat va ajuta la ameliorarea durerii care apare în ziua următoare. Gheața scade inflamatia din muschii inflamati.

Răsfățați-vă cu un masaj!

Masajul este un tratament excelent pentru muschii inflamati. Chiar dacă după un antrenament dur nu te mai gândești să-ți atingi mușchii în viitorul apropiat, un masaj poate fi o soluție perfectă pentru a te ajuta să te relaxezi.

Dar nu orice fel de masaj, ci un masaj cu o cremă special concepută pentru a te ajuta cu durerile musculare.

PerozinPerozin este o cremă special concepută pentru a ajuta persoanele cu dureri acute în mușchi și articulații. După ce se aplică în zonele dureroase, crema are un efect de răcire. Acest efect se realizează prin evaporarea alcoolului. Pielea se simte mai rece și crema ușurează imediat durerea.

De interes:  Bani europeni, într-una dintre cele mai vechi clădiri din județul Timiș!

Perozin se bazează pe ingrediente naturale, pe un proces special de fabricație care asigură faptul că ierburile sunt extrase optim. Aceste plante – mentă, rozmarin, ghimbir și arnica – lucrează apoi sinergic pentru a oferi caracteristicile benefice.

Perozin este potrivit atât pentru tineri cât și pentru cei în vârstă și este recomandat pentru sportivi să-și răcească mușchii după exerciții fizice, este utilizat de către sportivii profesioniști la evenimente sportive majore pentru răcirea și ameliorarea durerii. Așadar, dacă suferi de dureri musculare, atunci perozin este cea mai bună soluție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.