Cele mai bune filme de dragoste

Oricine iubeste filmele de dragoste, nu-i asa? Daca si tu esti adepta filmelor romantice atunci trebuie sa iti iei prietenele si sa pregatesti un maraton de filme.

   Descopera filmele de dragoste pe care nu trebuie sa le ratezi

The fault in our stars

Este un film romatic care te va impresiona pana la lacrimi. Cu toate ca finalul acestui film este unul trist trebuie sa vezi aceasta poveste de dragoste impresionanta. Protagonistii peliculei sunt doi bolnavi de cancer care reusesc sa gaseasca si sa traiasca iubirea.

Eat pray love

Filmul are la baza povestea din cartea lui Liz Gilbert. Julia Roberts este personajul principal care pleaca din tara, isi paraseste iubitul si calatoreste pentru a-si gasi fericirea. Aceasta va ajunge in mai multe colturi ale lumii sperand la o viata mai implinita.

The Vow

Este un film inspirat din fapte reale. Protagonistii acestei pelicule sunt Chaning Tatum si Rachel McAdams. Eroina isi revine dintr-o coma dar nu si-l mai poate reaminti pe iubitul ei. Acesta trebuie sa o recucereasca si sa o descopere din nou, doar ca de data asta lucrurile decurg mai greu. Acceseaza https://neydamn.eu/dragoste/ pentru mai multe detalii.

De interes:  3 Metode simple pentru a combate rapid si eficient oboseala si stresul

Letters to Juliet

Este o poveste de dragoste in care eroina care isi doreste sa devina scriitoare calatoreste in Verona pentru a regasi dragostea. Este un film romantic care te va tine cu sufletul la gura.

The Bounty Hunter

Este un film de dragoste incarcat cu scene de comedie in care protagonistii sunt Jennifer Aniston si Gerard Butler. Cei doi trec printr-o serie de intamplari atunci cand pornesc in cautarea unui raufacator.

The great Gatsby

Este un film de dragoste care te cucereste instant. Povestea de dragoste are loc in anii 20 si te va captiva prin misterul de care da dovada. Leonadro DiCaprio reuseste sa ne tina cu sufletul la gura in acest film care va ramane in sufletul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.