Deși peste o săptămână se vor relua pregătirile, Ripensia a anunțat abia primul transfer. Clubul l-a readus pe Denis Golda, atacant care a mai jucat în roșu și galben în sezonul 2017-2018, iar anunțul rămâne singura mutare oficială, deocamdată.

Fotbalistul este născut în 1997 și a mai jucat la ACS Poli, club care l-a format. Golda a semnat pe doi ani cu Ripensia, club la care a mai fost împrumutat. În ultimul an, a jucat la Poli, pentru care a prins 30 de meciuri, dintre care 17 ca titular și a marcat 5 goluri. Președintele Ripensiei a punctat că mai caută tineri, dar nu și de la retrogradata în Liga a III-a ACS Poli. „Nu mai luăm alţi jucători de la ei, pentru că nu este clară situaţia lor. Aceasta e strategia, să luăm jucători tineri. Mai întâi din Timişoara, apoi din împrejurimi. În primul rând români, pentru că ei sunt şi eligibili”, ne-a precizat Dumitru Mihu.

Oficial, Ripensia s-a despărțit de Marian Anghelina și de Horațiu Moldovan, care a fost împrumutat la Timișoara. Pe lângă ideea de a aduce tineri, Dumitru Mihu precizează că l-ar vrea înapoi pe Mediop, jucător transferat de la Ripensia la Dunărea Călărași. „El nu mai este jucătorul nostru, ci al Dunării Călăraşi. Va fi accidentat tot turul. Să vedem ce se va întâmpla cu Călăraşi şi apoi vedem”, a precizat Mihu. Dunărea, retrogradată în Liga a II-a, a rămas fără antrenor după despărțirea de Dan Alexa.

De interes:  Situl arheologic Tibiscum ar putea deveni unul dintre cele mai importante parcuri arheologice din Europa

Neoficial, Ripensia a discutat și pentru revenirea la club a lui Claudiu Matiș. Tot neoficială, dar deja parafată din partea jucătorului, e plecarea lui Andrei Dumiter la Sepsi. Rămâne să se înțeleagă cluburile. „Cu Dumiter încă nu este oficial. Mai rămâne să ne înţelegem. De asta nu am anunţat”, a mai spus președintele Mihu.

Ripensia se va reuni la data de 26 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.