Un restaurant este spațiu în care toată lumea are același scop: relaxarea alături de cei dragi. Fie că este vorba de o simplă seară de vineri petrecută într-un loc select, o zi de naștere organizată într-un mod mai special decât într-un pub sau acasă, sau de evenimente speciale extinse, de la nunți la cumătrii, mirosul din interiorul restaurantelor este important pentru că acesta contribuie la impresia generală pe care o au clienții față de acesta. Haide să facem doar un exercițiu de imaginație: intri într-un restaurant despre care ai auzit doar lucruri bune, în care totul este elegant, pus la punct, dar simțul olfactiv nu îți este încântat. Se simt amestecate toate mirosurile de mâncare și nu este îmbietor deloc rezultatul final.

De asemenea, intri într-un restaurant în care totul este pus la punct, elegant, îți dă o stare de bine, iar mirosul este cu totul special. Simți o aromă de parfum îmbietor pe care parcă vrei să o porți permanent cu tine. Care din cele 2 scenarii îți surâde mai tare? Cu siguranță cel de-al doilea.

De interes:  Antepenultima rundă din Liga a III-a: Trei echipe timișorene, o singură victorie, și aceea, chinuită rău | Express de Banat

Într-adevăr, este dificil ca mirosul dintr-un restaurant să nu fie greoi având în vedere diversitatea culinară ce se servește, care mai de care mai îmbietoare. Pe piață pare aproape imposibil de găsit un odorizant care să poată face față cu brio acestei situații. Am fost într-un restaurant cu specific pescăresc și am rămas plăcut impresionat de mirosul de acolo, mai ales că peștii și toate speciile marine de scoici și numai, au un miros specific greu de anihilat. Mare mi-a fost mirarea să observ pe peretele acestui restaurant agățat un odorizant cu ventilator care împrăștie o aromă delicată ușor fructată.

M-am apropiat de dispozitiv pentru a vedea dacă găsesc care brand este făptașul acestei minunății și am văzut scris Casa Parfumurilor cu litere elegante și micuțe în partea de mijloc a dispozitivului alb ce se camuflează perfect în decorul familiar, dar în același timp foarte fancy prin intermediul decorațiunilor specifice pescărești. Ce m-a mai mirat a fost faptul că restaurantul era destul de mare și cu toate astea, dispozitivul reușea să împrospăteze eficient întregul spațiu. Din ce mi-am dat seama era un dispozitiv 2 în 1: ventilator + aerosol. M-am așezat la masă și în loc să deschid meniul am intrat pe site-ul: www.fre-pro.ro și am descoperit multitudinea de odorizante pe care acest brand le distribuie.

De interes:  5 criterii de alegere a ghetelor de iarna

Mi-am dat seama ca esența existentă în odorizant este probabil Delight și automat mi-am comandat și eu aparatul plus această aromă ce este un amestec dintre un parfum fresh și unul de fructe de pădure. Ce mi-a mai plăcut a fost faptul că mirosul este unul delicat, care nu deranjează, mai ales că este vorba despre un restaurant în care mirosul nu trebuie să fie unul înecăcios și greoi. Am mai aflat că odorizantele de la Casa Parfumurilor nu irită căile respiratorii în momentul expunerii în proximitatea lor pe o durată lungă de timp. Care este explicația? Sunt dezvoltate pe principii ecologice și conțin parfumanți și uleiuri naturale, astfel încât sunt potrivite chiar și pentru camera bebelușilor. Eu m-am convins că există pe piață și odorizante potrivite ca preț și de calitate superioară.

 

Sursa photo: https://unsplash.com/photos/wXkGvQJWI-Y

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.