Couple enjoying day out at the beach

Fericirea in cadrul unei relatii este greu de definit. Nu numai ca fiecare relatie este diferita, dar in cadrul fiecarei relatii, fiecare persoana defineste fericirea intr-un mod individual. Unii oameni considera fericirea ca pe o viata pasnica fara conflicte. Pentru unii, fericirea presupune o cantitate imensa de distractie, intimitate mare sau mult ras. Oricare ar fi definitia ta, aceasta se coreleaza direct cu asteptarile, dorintele si nevoile tale, iar aceste lucruri se pot schimba in timp.

Ceea ce ramane constant sunt cateva comportamente specifice si atribute stabilite mai jos, care, in experienta noastra, pot garanta aproape probabilitatea unui succes pe termen lung si a fericirii intr-o relatie.

Daca lucrezi spre integrarea acestor chei in viata ta de zi cu zi, cu siguranta vei experimenta o mai mare bucurie si mai putin conflict in relatiile tale principale.

1. Respect

Fiecare relatie de succes este construita pe un fundament al respectului. Respectul inseamna a avea grija de dorintele si nevoile partenerului si de a le tine cont intotdeauna inainte de a vorbi sau de a actiona. Asteptarea este ca partenerul tau va urma aceleasi recomandari. Definitia mea oficiala este urmatoarea: Respectul inseamna a pune confortul, bunastarea si fericirea persoanei cu care esti la un nivel egal cu a ta.

De interes:  Și Caransebeșul are buget pe 2019 adoptat. Dar altul decât cel propus de primar!

2. Loialitate

Ne simtim fericiti cand stim ca cineva ne are spatele. Relatiile au cel mai mare succes atunci cand fiecare partener se concentreaza sa se sustina reciproc in permanenta. Aceasta inseamna ca, daca cineva iti antagonizeaza partenerul, iti vei sprijini partenerul direct sau il vei sustine din spatele scenei. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca daca partenerul dvs. a facut ceva ce credeti ca este gresit sau pe care nu il aprobati, ii vorbiti in mod privat cu el sau ea, niciodata in fata celorlalti.

3. Prioritate

Daca doriti sa construiti o relatie pozitiva mai puternica, anuntati-va partenerul ca este o prioritate. Angajeaza-ti timpul si energia pentru a vorbi si a se adresa nevoilor si nevoilor celuilalt. Asigurati-va ca voi doi aveti „timp de calitate” singur pentru a va conecta si a va bucura reciproc de compania. Chiar daca munca, copiii si alte obligatii sunt, de asemenea, prioritati, gasiti echilibrul astfel incat parteneriatul dvs. sa nu fie neglijat.

De interes:  Iso-Primer – Material hidroizolant pentru terase, de cea mai buna calitate

5. Gesturi iubitoare

Conceptul „Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele” este unul important atunci cand vine vorba de relatii. Nu este suficient sa simti pur si simplu ca iubesti pe cineva, trebuie sa arati si ca iubesti acea persoana. Folositi cuvinte amabile, fiti afectuti din punct de vedere fizic, lasati mici note de dragoste in jurul casei … fie ca este vorba despre un gest verbal sau unul material, asigurati-va ca il veti lasa pe partenerul dvs. sa stie in termeni incerti ca il iubiti pe el sau ea.

Atingerea fizica este cheia unei relatii semnificative. Sigur, asta include sex , dar si multe altele. Da-i partenerului tau o imbratisare, freaca-l pe spate, tine-l de mana, ofera-i un masaj. Oxitocina este eliberata cu atingere fizica, care s-a dovedit ca ofera o multime de beneficii, de la a se simti mai aproape de a fi mai generos si chiar a avea un sistem imunitar mai puternic.

Construim intimitate si facem sex mai satisfacator atunci cand suntem expresivi, atat verbal, cat si cu atingerea noastra. Nu presupune ca partenerul tau stie ce vrei sau chiar cum vrei. Includeti conversatii despre experientele pe care le-ati avut in trecut, daca exista, cu altii si ce v-a placut sau nu v-au placut si de ce. Internetul este o sursa foarte buna de materiale erotice de unde va puteti inspira pentru a crea propriile experiente erotice.

De interes:  Și timișorenii pot contribui la Muzeul Revoluției! „Trebuie să reprezinte un bastion al libertății și democrației”

Concentrati-va asupra lucrurilor pozitive

Chiar si cele mai bune relatii au provocari si chiar si cel mai minunat dintre parteneri poate avea momente mai putin placute. Cand vremurile sunt grele, cei care cauta o relatie fericita vor combate negativul cu un pozitiv. Daca partenerul tau este iritabil dupa o zi lunga, reaminteste-i de acel moment minunat pe care l-ai avut in weekendul trecut sau cat de amuzant poate fi el. Daca ati descoperit ca partenerul dvs. este un pic dezordonat, de exemplu, si nu pare sa se schimbe, concentrati-va pe faptul ca este un bucatar grozav sau un parinte grozav. Inverseaza-ti gandul pentru a-ti reaminti ca partenerul tau are calitati deosebite si ca esti fericit sa fiti impreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.